19 / 04 / 2024

M. Yıldırım Salihoğlu

M. Yıldırım Salihoğlu

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi M. Yıldırım Salihoğlu kimdir? M. Yıldırım Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? M. Yıldırım Salihoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: 160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin alınma çabasına kızgınım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ve Galata Kulesi tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin ısrarla devletin başka bir kurumu tarafından alınma çabasına kızgınım" dedi...

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Türkiye’nin en büyük spor kompleksini ilçeye kazandırdı.

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Sarılar Göleti için yıldırım imza!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

Veysel Eroğlu: Yıldırım hızıyla sulama tesisleri yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bu yılı 'sulama yılı' olarak ilan ediyoruz. Mevcut biten tesislerden başlamak üzere, yıldırım hızıyla sulama tesislerini yapacağız" dedi.

M. Yıldırım Salihoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi M. Yıldırım Salihoğlu kimdir? M. Yıldırım Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? M. Yıldırım Salihoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

İller Bankası'ndan Yıldırım'daki kentsel dönüşüme destek!

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, "İller Bankası olarak, Yıldırım'daki kentsel dönüşüm başta olmak üzere, projelere her türlü desteği sağlamaya hazırız. Yıldırım Belediyesi ile işbirliğimiz artarak devam ediyor" dedi.

Bursa Yıldırım'da anıt ağaç tescili kaldırıldı!

Bursa Yıldırım İlçesi, 152 Evler Mahallesinde bulunan, 4463 ada 44 parsel no'lu mülkiyeti Hâzineye ait olup lodos yüzünden bir kısmının devrilmiş olması, bir kısmının da devrilmek üzere olmasından dolayı koruma şerhi kaldırıldı.

İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu vefat etti!

Devlet Güzel Sanatlar Akademisi 1960 mezunu İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu 6 Mart 2015 günü hayatını kaybetti.Cenazesi 8 Mart 2015 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecek.

M. Yıldırım Salihoğlu Haberi

M. Yıldırım Salihoğlu

M. Yıldırım Salihoğlu kimdir?

M. Yıldırım Salihoğlu,  1944 yılında Kilis’te doğdu. 1966 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. 


Bir süre çeşitli mühendislik bürolarında çalıştı. Bayındırlık Bakanlığı Yapı İşleri 1. Bölge Müdürlüğü’nde görev yaptı. 1969-1971 döneminde askerlik hizmetini tamamladı.


1975 yılına kadar İstanbul’da çeşitli hastane ve fabrika inşaatlarında şantiye şefi olarak çalıştı. Aynı yıl kendi bürosunu açarak statik-betonarme projeleri hazırlama hizmetleri ve müteahhitlik hizmetleri verdi. 


Halen, 1995 yılında limited şirkete dönüştürdüğü firmasında müteahhitlik hizmeti vermektedir. 


Evli ve bir çocuk...