29 / 03 / 2024

maarmariste denize sıfır satılık araziler

maarmariste denize sıfır satılık araziler

TMSF, Marmaris'te bulunan 41 dönümlük turizm tesis alanı imarlı araziyi 46 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkardı.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

İzmir Urla'da denize sıfır Hazine arazisi kooperatife satıldı iddiası!

İzmir'in Urla İlçesi'nde 5 ay önce yanan 111 dönümlük denize sıfır Hazine arazisinin bir kooperatife satıldığı ileri sürüldü. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, arazinin satıldığı iddiasını yalanladı ve "Bu iddialarla ilgili hemen suç duyurusunda bulunuyorum" dedi.

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy'de 1.401 daire ve otel bulunuyor. Proje büyüleyici mimarisiyle göz dolduruyor.

Olaverde Bodrum ile denize sıfır bir yaşam!

Gündoğan’da gerçek denize sıfır konumu ile sizi hayallerinizle buluşturan Olaverde Bodrum projesi 27 evden meydana geliyor.

SeaPearl Ataköy Projesi'nde 60 ay sıfır vade avantajı!

SeaPearl projesi, Ataköy'ün denize sıfır konumda yer alan tek projesi olarak yükseliyor. Kuzu Grup imzası taşıyan SeaPearl Ataköy'de 100 ünite ile sınırlı cazip ödeme kampanyası uygulanıyor...

Ankara Queen Park'ta parka sıfır daireler!

Kent merkezinden uzaklaşmadan lüks ve konforlu yaşam isteyenlerin adresi Urankent’te hayata geçirilen Queen Park Konut Projesi, yerleşmiş ‘denize sıfır’ algısını, hemen önündeki 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’yla ‘parka sıfır’ olarak değişti

Çengelköy'de 3 milyon dolara denize sıfır arsa!

Çengelköy'de restaurant ve otel imarlı denize sıfır arsa, metrekaresi 7 bin dolardan 3 milyon dolara satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

1998 yılında Çengelköy'de 3.000.000 dolara denize sıfır arsa!

1998 yılında Çengelköy'de restaurant ve otel imarlı denize sıfır 424 metrekare büyüklüğündeki bir arsa, metrekaresi 7 bin dolardan 3 milyon dolara (35 bin 232 adet altın parası) satılacakmış.

Denize sıfır dört mevsim hayat: Royal Blue Yalova!

Yalova'da denize sıfır bir konumda yükselen Royal Blue Yalova projesi dört mevsim yaşamaya uygun bir şekilde inşa ediliyor. Royal Blue Yalova projesinin inşaat çalışmaları 1 Temmuz 2013'te başladı.

1934 yılında Karaköy-Arap Camii Mahallesi'nde denize sıfır arsa 18716 lira bedelle satılıkmış!

1934 yılında Karaköy - Arap Camii Mahallesi'nde denize sıfır 4 bin yüz seksen metrekare genişliğinde arsanın 60/13,5 hissesi 18716 lira bedelle ihale yoluyla satılacakmış.

Aydın Kuşadası'nda Nazilli Sitesi'nde 110 bin TL'ye denize sıfır yazlık!

T.C. Kuşadası İzale-i Şüyu Satış Memurluğu, Aydın ili Kuşadası ilçesi Hacıfeyzullah mahalesi Kadıkalesi mevkiindeki Nazilli Sitesi'nde bulunan denize sıfır konumdaki yazlık konutu 110 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Nisan 2012 Salı günü 13:30-13:40 s

maarmariste denize sıfır satılık araziler Haberi

maarmariste denize sıfır satılık araziler


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Marmaris'te 41 dönümlük turistik tesis alanı imarlı arazisini satışa çıkardı. 26 Eylül 2007 tarihinde kapalı zarf usülü ve açık artırma yöntemiyle arazinin satış ihalesini gerçekleştirecek olan Fon, arazinin muhammen bedelini ise 46 milyon YTL olarak belirledi. TMSF Gayrimenkuller Dairesi Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Marmaris'in merkezinde Migros ve Marmaris Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan denize cepheli arazinin çevresinde alışveriş merkezleri ve turistik tesisler yoğunlukta.


72 BİN METREKARE KAPALI ALAN


Daha önceden Balkaner Grubu'na ait olan arazinin üç parselden oluştuğunu belirten yetkililer, TMSF'nin Balkaner Grubu'na ait parselleri icradan ayrı ayrı satın alarak parselleri birleştirdiğini ve ona uygun bir imar çalışması yaptığını söyleyerek, 25.07.2006 tarih onanlı 1/1000 ölçekli imar planına göre taşınmazın emsalinin parseller birleştiğinde 1.60...