29 / 03 / 2024

Maçka arazi kavgası

Maçka arazi kavgası

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan baba ve oğlu arazi nedeniyle mahkemelik oldu. Baba Mustafa Oğuz, evin etrafındaki arazinin de kendisine ait olduğunu söyleyerek, evin etrafını tel örgüyle çevirdi. 

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Kars'ta arazi kavgası: 1 yaralı!

Kars Kağızman'da amca çocukları arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaralandı...

Maçka'da baba ve oğlu arasında arazi kavgası!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan baba ve oğlu arazi nedeniyle mahkemelik oldu. Baba Mustafa Oğuz, evin etrafındaki arazinin de kendisine ait olduğunu söyleyerek, evin etrafını tel örgüyle çevirdi. 

TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017!

TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017 henüz belli olmadı. TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

Maçka Forumu'ndan park açıklaması!

Maçka Forumu, İBB Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Karayolu Tünelleri Projesi kapsamında inşaat alanına dönecek Maçka Parkı için açıklama yaptı.

Maçka Demokrasi Parkı'na ilişkin 7 sorun mecliste!

Maçka Demokrasi Parkı'nın tünel projesi için kullanılmasına ve karayolu projelerinden etkilenen park, orman ve yeşil alanlara ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Maçka Parkı’nda tünel projesini durdurma çağrısı!

İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, gündemden düşmeyen Maçka Parkı’nda incelemelerde bulundu. Kurul, İBB’ye projeyi durdurma çağrısı yaptı.

Maçka Parkı'nda imar değişikliği memnun etmedi!

Dolmabahçe- Levazım-Baltalimanı- Ayazağa Tünelleri Projesi'nin imar planı değişti. Tünel'in çıkışı Maçka Parkı'ndan olmayacak. Yeni plan için tünelin iç kısmında güzergah değişikliği yapıldığını ve tünelin çıkış kısmında bir değişiklik yapılmadığını iddia edildi.

Maçka Parkı çevresinde yapılan düzenlemeler mecliste!

Maçka Parkı çevresinde tünel inşaatı sebebiyle yapıldığı iddia olunan düzenlemeler meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, yazılı soru önergesi hazırladı..

Adıyaman'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Adıyaman'da adliye çıkışında iki grup arasında çıkan arazi kavgasının ardından 7 kişi gözaltına alındı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine darbedilen 2 kişi hafif yaralandı.

Maçka Parkı havadan görüntülendi!

İstanbul’da, altından tünel geçirilmesi planlanan Maçka Parkı havadan görüntülendi. 138 bin 971 metrekareli yeşil alana sahip parkın önemi fark edildi.

Maçka Parkı için toplanan imza İBB'ye verildi!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi kapsamında imara açılacak Maçka Parkı için toplanan imzalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne verildi.

Maçka arazi kavgası Haberi

Maçka arazi kavgası

Trabzon’un Maçka ilçesinde kendisine ait arazide ev yapan oğluyla sorunlar yaşayan baba, oğluyla mahkemelik oldu. 75 yaşındaki baba Mustafa Oğuz, evin dört bir yanını tel örgüyle çevreledi. Yayla dönüşü evine gelen Kerem Oğuz, ilginç bir manzara ile karşılaştı. Oğuz, yaşadığı evin ve arazisinin çevresinin tel örgülerle çevrildiğini gördü. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, evinin dört bir tarafı tel örgülerle çevrilen Kerem Oğuz, babası ile görüşüp sorunu çözmeye çalıştı ancak bir sonuç alamadı. 

Mahkeme kararına göre, eve girebilmek için kullandıkları araziye ayak basmaları suç sayılan 8 kişi kalacak başka yerleri olmadığı evlerine girmek zorunda kalıyor. 

Mustafa Oğuz'un eşi Hayriye Oğuz, “Yayladaydık döndüğümüzde bu manzara ile karşılaştık. Ben şuanda evime girerken suç işliyor sayılıyorum. Cumhurbaşkanımızdan bu konuda yardım istiyorum. Benim tek istediğim...