24 / 04 / 2024

maçka ssk arsası

maçka ssk arsası

Bir yanlış anlaşılma olmasın. Bu soruyu biz değil, Sabah gazetesi soruyor. Vedat Aşçı'nın yaptırdığı hangi imar plan tadilatından dolayı bu soru soruluyor?

Maçka kaçak yapılardan temizleniyor!

Yaylalardaki kaçak yapıların yıkım çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Maçka Belediye Başkanı Korray Koçhan, yayla turizminin bölge için büyük önem taşıdığına dikkat çekti..

TOKİ Maçka son sözleşme tarihi!

TOKİ Maçka projesinde yer alan 132 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Vakfıkebir ve Maçka Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir ve Maçka projelerinde yer alan 297 konutun kurası çekildi

7 Temmuz 2017 TOKİ Trabzon Maçka kura sonucu!

7 Temmuz 2017 TOKİ Trabzon Maçka kura sonucu henüz belli olmadı, 7 Temmuz 2017 TOKİ Trabzon Maçka kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Trabzon Maçka kura sonucu 7 Temmuz 2017!

TOKİ Trabzon Maçka kura sonucu 7 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı, TOKİ Trabzon Maçka kura sonucu 7 Temmuz 2017 belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Trabzon Maçka 7 Temmuz 2017 kura sonuçları!

Trabzon Maçka 7 Temmuz 2017 kura sonuçları henüz açıklanmadı, Trabzon Maçka 7 Temmuz 2017 kura sonuçları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları!

7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları henüz açıklanmadı, 7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Maçka kura sonucu listeleri!

TOKİ Maçka kura sonucu listeleri henüz açıklanmadı, TOKİ Maçka kura sonucu listeleri belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Maçka kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Maçka kura sonuçları henüz açıklanmadı, TOKİ Maçka kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017!

TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017 henüz belli olmadı. TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

Maçka Forumu'ndan park açıklaması!

Maçka Forumu, İBB Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Karayolu Tünelleri Projesi kapsamında inşaat alanına dönecek Maçka Parkı için açıklama yaptı.

Maçka Demokrasi Parkı'na ilişkin 7 sorun mecliste!

Maçka Demokrasi Parkı'nın tünel projesi için kullanılmasına ve karayolu projelerinden etkilenen park, orman ve yeşil alanlara ilişkin soru önergesi hazırlandı..

maçka ssk arsası Haberi

maçka ssk arsası

SSK'nın Beşiktaş'ta bina yapmak istediği yere Büyükşehir izin vermedi. Araziyi alan Vedat Aşçı ise emsal artışıyla birlikte izni aldı. Beşiktaş Belediyesi de dava açtı..

İstanbul'da 7.5 dönümlük SSK arazisi için Büyükşehir ile Beşiktaş Belediyesi arasındaki anlaşmazlık yargıya taşındı. 42 milyon YTL'ye Astaş Gayrimenkul'e satılan ve ardından emsal artışı yapılarak değerinin 10 katı rant sağladığı ileri sürülen Maçka'daki SSK arsası için kavga sürüyor. Binlik planları onaylanmadığı için bir yıldır çivi çakamayan Beşiktaş Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nın yürütmesinin durdurulması için mahkemeye başvurdu.

42 MİLYON YTL

Sosyal Sigortalar Kurumu, Vişnezade'deki 7.5 dönüm arazisi için ''Ticaret ve katlı otopark'' talebiyle 2005 yılında emsal artışı istedi. Büyükşehir, bölgede yoğunluk artışı olacağı için değişiklik talebini...