27 / 04 / 2024

mağazalara kira indirimi

mağazalara kira indirimi

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, AVM'ler ve mağazalar arasındaki kira problemine ilişkin konuştu. Altaş, gelirlerinin kalmayacağına dikkat çekerek, kira indirimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

O ilde yaşayanlar kira mağduru! Kira fiyatları 80 bin liraya kadar yükseldi!

Çanakkale'de konut kira fiyatları vatandaşları mağdur etmeye başladı. Kira fiyatları 80 bin liraya kadar yükseldi.  Peki kira fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Google'ın fiyat performans telefonunu bekleyenler müjde! Tarih verildi

Google'ın henüz detayları tam netlik kazanmış olmasa bile ortaya çıkan son bilgiler ışığında Google'ın yeni fiyat performans odaklı Pixel 7a modeli önümüzdeki 2 hafta içerisinde mağazalara ulaşacak.

A101'den ayçiçek yağına kuyruk oluşturacak çılgın indirim! Fiyatını duyan mağazalara akın etti!

5 litrelik ayçiçek yağı için A101 mağazasında indirim var! Daha önce hiç bu kadar uygun fiyata alamamıştınız...Hemen bakın...Sakın kaçırmayın!

Zincir marketlere veri paylaşımı zorunluluğu geldi!

Zincir mağazalara yönelik tartışmaların devam ettiği bu dönemde Ticaret Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir adım geldi. Zincir mağazalara "Veri paylaşımı" zorunluluğu getirildi.

A101’de beklenen gün geldi! Stoklar tükenmeden kapmanız gereken ürünler var! 17 Kasım 2022 fiyat listesi..

A101’in günler öncesinden yayınlanan 17 Kasım Perşembe günü kataloğundaki ürünler için vatandaşlar mağazalara akın edecek. Çünkü bugünden itibaren A101’de benzinli moped, elektrikli moped, televizyon, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri çılgın indirimlerle satışa sunulacak.

A101'den robot süpürgelerde bayramı’ Xiaomi, Fantom, Homend... 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

A101, piyasasının birbirinden değerli robot süpürgelerini satışa çıkardı. Mağazalara sınırlı sayıda gelen süpürgeleri almak için elinizi çabuk tutun. A101'de hangi robot süpürgeler satışta? A101'de satışa çıkan robot süpürgelerin fiyatı ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

AVM'ler için ciro kirası talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM'lere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Bazı AVM yönetimlerinden ciro kirası ya da kira indirimi konusunda beklediğimiz yaklaşımı göremedik" diyen Öncel, bazı AVM'lerde ortak gider protestosu yapılabileceğini dile getirdi.

Koray GYO'dan yüzde 25 kira indirimi!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs kaynaklı olarak faaliyet hacminde önemli ölçüde düşüş yaşanması nedeniyle kiracılarına 01 Haziran 2021-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında indirim yapacak.

Kiralarda pandemi indirimine Yargıtay vizesi!

Bursa ve Ankara kentlerindeki iki esnaf tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle kira indirimi talep etmesi yeni bir kararı doğurdu...

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun AVM'lerin Nisan-Haziran 2021 döneminde sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

Perakendeciler ile AVM'lerin tartışması yeniden alevlendi!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, AVM'ler ve mağazalar arasındaki kira problemine ilişkin konuştu. Altaş, gelirlerinin kalmayacağına dikkat çekerek, kira indirimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

mağazalara kira indirimi Haberi

mağazalara kira indirimi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Avdagiç’in, hafta başında Birleşmiş Markalar Derneği, Kategori Mağazacılığı Derneği ve Tescilli Markalar Derneği başkanlarıyla görüşmüştü. Cumhuriyet'ten Ali Can Polat'ın haberine göre; Şekip Avdagiç bu görüşme sonrasında “İki tarafı da mağdur etmeyecek yöntem geliştirmeliyiz. Markalar, ‘ciro kirası sistemi’ şeklinde tanımlanan kira yerine cirodan verilen payı artırma görüşünde birleşiyor” açıklamasında bulunmuştu. 

Şekip Avdagiç'in bu açıklaması AVM ve mağazaların tartışmasına yeni bir boyut kazandırırken ilk tepkiyi Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) verdi. Konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan AYD Başkanı Hüseyin Altaş, şöyle konuştu:

‘GELİRİMİZ KALMAZ’

“Bu şekilde kiralamaya geçemeyiz. Çünkü bu durum AVM yatırımcılarını çok zora sokar. Sektörün taleplerini anlıyoruz ve bu yöndeki destekleri pandeminin başlangıcından bu yana sürdürüyoruz. Ancak ciro üzerinden kira...