28 / 03 / 2024

Maher Oumarı

Maher Oumarı

Altakva İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Saleh Sulaıman ve Maher Oumarı ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Astwanı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astwanı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Astwanı ve Talal Elcundi ortaklığında kuruldu.

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulrahman Shabanı ve Mohamad Maher Shabanı ortaklığında kuruldu.

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Hani Elkadı ve Maher A.L.M.S.A ortaklığında kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Münevver Elbarrage ve  Maher Elbarrage tarafından kuruldu.

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Maher Abou Selo tarafından kuruldu.

Maher Sigorta'dan bina tamamlama sigortası!

Hayat dışı sigortacılık alanında geniş portföye sahip olan Maher Sigorta  bina tamamlama sigortasını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Rehla Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rehla Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Mahmood I Ibrahım,  Abdullah Maher    Nsaıf  ve Ameerah Jumaah Arkawazı tarafından kuruldu.

Bina tamamlama sigortaları kentsel dönüşüm projelerini hızlandıracak!

Maher Yatırım Holding Üst Yöneticisi Levent Uluçeçen, kentsel dönüşüm projelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Alshaamıl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alshaamıl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Wael M.R.H.M. ve Zayed Maher A.Y ortaklığında kuruldu.

AND Anadolu Gayrimenkul'ün Maher Holding’e devri gerçekleşti!

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

Maher Oumarı Haberi

Maher Oumarı

Altakva İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Saleh Sulaıman ve Maher Oumarı ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


Altakva İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Her türlü inşaat malzemesi imalatı,alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü dekorasyon mimarlık ve iç mimarlık işleri yapmak. 4-Her türlü mobilya ve mobilya aksesuarları imalatı,alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 5- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 6- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve...