26 / 04 / 2024

Mahfuz Okalin

Mahfuz Okalin

Starpet İstanbul'daki beşinci istasyonunu geçtiğimiz günlerde açtı...

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Akfuz Demir Beton Matbaa İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akfuz Demir Beton Matbaa İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Akgün tarafından kuruldu.

Elmiro Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmiro Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Müzehher Demirci ve Nurhan Okalin tarafından kuruldu.

İkinci derece mirasçılar dava açabilir mi?

İkinci derece mirasçıların mahfuz hissesi yoktur. Bu nedenle miras bırakan malvarlığından dilediği gibi tasarruf edebiliyor.

Veraset ilamı alımında zaman sınırlaması var mı? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Babamın vefatında oturduğu dairenin de ikinci eşinin üzerinde olduğunu tespit ettim. Benim mahfuz hissem olduğu gerekçesiyle veraset ilamı alıp dava açmamda herhangi bir fayda var mı? Yoksa dava açma süresi geçti mi?' sorusunu yanıtladı

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Özel, Zafer Koçhan ve Bayram Ergün ortaklığında kuruldu. 

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Bozkurt tarafından kuruldu. 

Acn Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acn Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Amal, Metin Amal ve Mahfuz Amal ortaklığında kuruldu.

Mirasta mahfuz hisse oranları!

Kanuni mirasçılardan murise çok yakın olanlara tanınan miras hissesine mahfuz hisse deniyor. İşte, mirasta mahfuz hisse oranları!

Mirasta mahfuz hak nedir?

Ölen kişinin kanuni mirasçılarının miras üzerinde mahfuz hak olarak adlandırılan hakları bulunuyor. Peki, mirasta mahfuz hak nedir?

Mahfuz hissenin ihlali!

Miras bırakanın sağlığında veya vasiyetnamesinde başkasına devredilmesine izin verilmeyen mirasın bir bölümüne mahfuz hisse deniyor. Peki, mahfuz hissenin ihlalinde ne yapılır? İşte, mahfuz hissenin ihlali!

Mahfuz hisse sahiplerinin hakları!

Mahfuz hisse, kanuni mirasçının, miras bırakanın iradesiyle ortadan kaldırılamayan payı olarak karşımıza çıkıyor. İşte, mahfuz hisse sahiplerinin hakları!

Mahfuz hisse nasıl hesaplanır?

Medeni Kanun'da yer alan hükümlere göre miras bırakan, mirasının mahfuz hissesi dışında kalan kısmında ölüme bağlı tasarrufta bulunabiliyor. Peki, mahfuz hisse nasıl hesaplanır?

Mahfuz Okalin Haberi

Mahfuz Okalin


Starpet İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde 2013 yılının sonuna kadar 7 istasyon açmayı planlıyor. Yönetim kurulu başkanı Mahfuz Okalin bu yıl içinde 1 milyar 125 milyon ciro planlıyoruz...