25 / 04 / 2024

mahmutbey metrosu açıldı mı 2020

mahmutbey metrosu açıldı mı 2020

İstanbulluların dört gözle beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun açılış tarihi belli oldu.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ray kaynatma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu açıldı!

İstanbulluların büyük bir heyecan ve merakla beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nda ilk sefer saat 12:00 itibarıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun canlı bağlantıda verdiği startla başladı.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun ilk sefer saati belli oldu!

İstanbulluların uzun süredir beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu yarın hizmete başlıyor. Tedavi gördüğü hastanede açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seferlerin saat 12:00'de başlayacağını duyurdu.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 28 Ekim'de açılıyor!

Temeli 2014'te atılan ve 6 ilçeyi birbirine bağlayan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 28 Ekim'de açılıyor...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu ne zaman açılacak? 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun 1. Etap Mecidiyeköy - Mahmutbey Hattı’nda test sürüşleri devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 Şubat Pazar günü metronun hizmete gireceği tarihi açıklayacak...

Doha metrosu açıldı!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında inşa edilen metronun ilk hattı hizmete açıldı. Doha metrosunun ilk seferine Katarlılar ve turistler yoğun ilgi gösterdi. 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'un en yoğun metro hattı olacak olan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşaatında kaza!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun Karadeniz Mahallesi İstasyonunda kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1 işçi öldü. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonunda hizmete açılacak!

8 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Mahmutbey - Mecidiyeköy Metrosu'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonunda hizmete açılacak.

mahmutbey metrosu açıldı mı 2020 Haberi

mahmutbey metrosu açıldı mı 2020

İstanbulluların dört gözle beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun ne zaman açılacağı belli oldu. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattı”nda test sürüşünün ardından açıklamalar yaptı.

Mecidiyeköy trafiğini azaltması beklenen metro hattıyla ilgili konuşan Başkan İmamoğlu, Mecidiyeköy-Mahmutbey arasının 35 dakikaya ineceğini belirtti.

19 MAYIS’TA AÇILIYOR


Projenin 19 Mayıs tarihinde yürürlüğe gireceğini, 15 istasyonu kapsayan projede günlük 1 milyon yolcu öngörüldüğünü dile getiren İmamoğlu şunları söyledi:

– Çok yüksek taşıma kapasiteli bir hat bu. Daha sonrasında Mahmutbey-Esenyurt hattı devreye girdiğinde burası 8'li araç çalışmasına uygun hale gelecek.

– Sadece burası bir Mecidiyeköy-Mahmutbey hattı değil az önce dediğim gibi Kabataş'ı, Beşiktaş'ı içine katan ve devamında da Esenyurt'a kadar devam eden vagonları içinde bulunduracak bir hat olacak.

– Kaldı ki buradaki gördüğünüz, az...