28 / 03 / 2024

Mai Residence fer yapı fiyat

Mai Residence fer yapı fiyat

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence projesindeki fırsatları kaçırmayın!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence Fer Yapı iletişim!

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Mai Residence ulaşım bilgileri!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Mai Residence fer yapı fiyat Haberi

Mai Residence fer yapı fiyat

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kadıköy’e metroyla sadece 29 dakika, Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede yer alıyor.


Sosyal alanları arasında projede sosyal yaşam alanları arasında; depo alanları, çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu, kafeler ve mağazalar, fitness salonu ve sinema odası yer alıyor.


Ödeme koşulları kapsamında 1 yıl sonra yüzde 8'lik ara ödeme yapılırken projede  24, 36, 48 ve 60. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor.


Toplam 213 konut ve 144 home...