27 / 04 / 2024

Makro İnşaat iletişim

Makro İnşaat iletişim

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Talep ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubundan geliyor."açıklamalarını yaparak sektörde alt ve orta gelir grubuna yönelik konut projeleri geliştirmek için çalışma yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Makro İnşaat yeni yılda iki yeni proje yapacak!

Bu yıl Bahçetepe İstanbul, Mavera Başakşehir, Köşe Çarşı, Giriş Kayaşehir, Mavera Sarayları ve 540/4 Parsel'le adından söz ettiren Makro İnşaat, 2014' te yeni projelere yoğunlaşacak.

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Yaşar tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahmur Kızılateş tarafından kuruldu.

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi bugün bahçelievler'de Azadi Tosun tarafından kurudu.

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi kuruldu!

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te Aykut Torun tarafından kuruldu.

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi Şişli'de Muhammet Can tarafından kuruldu.

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Makro İnşaat iletişim Haberi

Makro İnşaat iletişim

Makro İnşaat Yönelim Kurulu Başkanı Uyan, Hazine'ye ait arazilerin devlet eli, planlaması ve kontrolüyle dar gelirli vatandaşlar için konut inşasına ayrılması önerisinde bulundu.

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmeler yaptı.Uyan, "Bugün Türkiye'de yıllık ortalama 850 bin konut ihtiyacı olduğu herkes tarafından biliniyor, ancak herkesin görmezden gelmek zorunda olduğu önemli bir gerçek var. Talep ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubundan geliyor. Ancak maalesef inşaat sektörü artan arsa maliyetleri ve yeni KDV oranları yüzünden bu gerçeğe yönelik bir çalışma yapamıyor" diye konuştu. 


Kentsel dönüşümün sadece inşaat sektörünün kar edeceği bir alan olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayan Uyan,"Kentsel dönüşümün en büyük dayanağı depremdi, depreme karşı hazırlık yapmaktı. Fakat bugün karlılıkların düşük olması ve kat maliklerinin yüksek beklentileri nedeniyle bu...