26 / 04 / 2024

makrom esenyurt

makrom esenyurt

Esenyurt'ta konumlandırılan Esmia projesi kapsamında konutlar satışa çıktı. Lansman özel fiyatların geçerli olduğu projede talebe göre fiyat değişikliği yapılacak...

Makrom Yapı'dan bayram kampanyası! 44 bin liraya daireler!

Makrom Yapı'ya ait olan Esenyurt Esmia Evleri, Makromtek Esenyurt ve Makromtek Tuzla projelerinde 1+1 daireler 44 bin liraya satılıyor.

Makrom Yapı mağdurlarına müjde!

Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesi için mahkemeden çarpıcı karar geldi.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Makrom'a açılan dolandırıcılık davası 20 Eylül'de görülecek!

Esenyurt'taki konut mağduriyetleriyle gündeme gelen Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası 20 Eylül'de görülecek.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi.

Makrom mağdurları yarın eylem yapacak!

Her ayın 17'sinde eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları 2016 yılının ilk eylemini yarın saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirecek.

Makrom mağdurlarının eylemine belediyeden müdahale!

Parasını ödedikleri evlere kavuşamayan Makrom mağdurları bugün Esenyurt Belediye binası önünde yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Eyleme yaklaşık olarak 150 kişi katıldı...

Makrom mağdurları Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü!

Makrom mağdurları 1 Kasım 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı okulda bekleyerek Erdoğanla görüştü, mağdurlar hazırladıkları Makromtek Esenyurt dosyasını da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu.

Makrom Yapı mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

MakromYapı mağdurları, Esenyurt'ta henüz tamamlanmamış evlerinin önünde eylem yaptı. 2012 yılında Esenyurt'ta Makromtek projesinden aldıkları evlerini henüz teslim alamadıklarını belirten mağdurlar, projenin önünde eylem yaptı.

Makrom mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Makrom mağdurları bu sabah Makromtek Esenyurt projesi önünde yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Eyleme ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ü de davet eden mağdurlara Makrom Yapı'nın dairesini teslim etmediğini söyleyen Petek Dinçöz'den destek gelmedi.

Makrom mağdurlarından yeni eylem kararı!

Makrom mağdurları 13 Eylül 2015 tarihinde yeni bir eylem yapma kararı aldı. Makromtek Esenyurt projesi önünde saat 10:00'da gerçekleşecek olan protesto gösterisine makrom mağduru olan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz de davet edildi...

Makrom Yapı yöneticilerinden kimler serbest bırakıldı?

İstanbul Esenyurt ve Tuzla'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye sattığı gerekçesiyle gözaltına alınan Makrom Yapı yöneticilerinden 4 kişi serbest bırakıldı, işte serbest bırakılan Makrom yöneticileri...

Makrom Yapı'dan 17 kişi gözaltına alındı!

İstanbul Mali Sube Müdürlüğü, dün yapngı operasyonda Esenyurt ve Tuzlada yüzlerce kişiye maket üzerinden konut satan Makrom Yapı İnşaat firması yetkililerinden 17 kişiyi gözaltına aldı.

Maket üzerinden konut satan Makrom Yapı'ya 18 gözaltı!

Maket üzerinde konut satışı yapan Makrom Yapı’ya düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Esenyurt ve Tuzla’da teslim etmesi gereken yüzlerce konutu teslim etmeyen şirketin 800 vatandaşı dolandırdığı öğrenildi.

makrom esenyurt Haberi

makrom esenyurt

Esmia projesi, Makrom Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 4 bloğun yer aldığı Esmia Evleri'nde toplamda 160 konut yer alıyor. 


Esmia İstanbul projesi satışa çıktı. Bu döneme özel 1+1 konutlar 74 bin TL'den; 2+1'ler 123 bin TL'den ve 3+1'ler 212 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Aralık ayında konut teslimlerinin yapılacağı Esmia Evleri'nde yüzme havuzu, kreş,fitness center, çocuklar için özel oyun alanları, spor alanları bulunuyor. 


Esenyurt Mehterçeşme bölgesinde konumlandırılan Esmia Esenyurt'ta bloklar 6 katlı olarak tasarlandı. 


444 65 76