26 / 04 / 2024

makyol Yaşam Parkı

makyol Yaşam Parkı

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı 2016'da tamamlanacak!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı projesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Dündar, projenin Türkiye çapında bir proje olacağını, 2016 yılında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı!

Toplam 537 konut, 173 ofis, 15 dükkandan meydana gelen proje İzmir İl'inde yükseliyor. Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı kapsamında 84 aya kadar vade sağlanıyor.

Kocaeli Kartape'ye Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisine Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğine sahip doğal bir yaşam parkı yapıyor.

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Kocaeli'ye inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi el değmemiş doğasıyla kendine hayran bırakan doğal bir yaşam parkı yapıyor, Doğal park, evcil ve vahşi hayvanlar, gezinti ve gözlem alanları ile pek çok uygulamayı içerisinde barındıracak.

Gönye Proje Tasarım Makyol Yaşam'ın örnek dairelerini tasarladı!

Gönye Proje Tasarım, dekorasyon çalışmasını üstlendiği Makyol Yaşam projesinin örnek dairesindeki mobilyaların tasarımını da gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Makyol Yaşam projesinin örnek dairesi açıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde yükselen, geniş iç mekânları, aydınlık ve huzurlu mimarisiyle de öne çıkan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin dünyadaki en yeni mobilya ve dekorasyon trendleriyle tasarlanan örnek dairesi ziyarete açıldı.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nün örnek dairesi açıldı!

Farklı ihtiyaçlara uygun planlanmış 464 adet daire ve 84 adet mağazanın yer aldığı Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı.

Makyol Yaşam'ın örnek dairelerini Gönye Proje Tasarım tasarladı!

Gönye Proje Tasarım, dekorasyon çalışmasını üstlendiği Makyol Yaşam projesinin örnek dairesindeki mobilyaların tasarımını gerçekleştirdi. Projede yatak ve çocuk odasıyla salondaki önemli mobilyaların ve objelerin tasarımı Gönye imzasını taşıyor.

Kocaeli'ne Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı geliyor!

Kocaeli'nde Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkını hayata geçirmek için kollar sıvandı. Kartepe Uzuntarla mevkisinde yapılacak olan park, Afrika'daki doğal yaşam parklarını aratmayacak.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinatla!

Makyol Yaşam projesi, Makyol İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 7 farklı daire seçeneği bulunan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde toplam 464 konut yer alıyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 270 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapıldığı Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde yer alan dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2016 yılının sonunda yapılacak.

İskenderun'da sağlıklı yaşam parkı yapılacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; "Sağlıklı yaşam parkı projesi Sağlık Bakanlığının uygulamaya koyduğu bir proje. Ve bu proje Türkiye'de ilk defa İskenderun'da uygulanacak." dedi.

makyol Yaşam Parkı Haberi

makyol Yaşam Parkı

İnşaat sektöründe 50 yılı aşkın sürede altyapı, üst yapı ve turizm alanında Türkiye ve dünya çapındaki yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkı sağlayan Makyol, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Makyol Yaşam projesinde çocuklar için çok amaçlı oyun alanı ve özel bitkilerin bulunduğu bir parkı bölge halkına armağan etti. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılım sağladığı açılışta, Makyol Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. İmamoğlu, plaketi Saffet Çebi adına Makyol Yaşam Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu’na verdi.

Makyol Yaşam Parkı, yaş gruplarına göre ayrılmış çocuk oyun alanları ile birçok alternatifler sağlıyor. 1-3 yaş, 4 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmış olan oyun alanlarında; çocukların duyularını keşfetmeleri, birbirleriyle oyun kurmaları, bedensel ve zihinsel gelişimleri yanı sıra hayal dünyalarını genişletebilecekleri oyun...