19 / 04 / 2024

Malatya 2015 yatırımları

Malatya 2015 yatırımları

Yeni yol açma, asfaltlama çalışmaları gibi ana başlıkta bulunan sorunları acileyet sırasına göre çözmeye gayret eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 12 köprü, 15 adet menfez yapım işi, 47 bin m3 taş duvar örme işlemi yaptı.

Malatya'daki altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerde vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda üst yapı düzenleme çalışmalarına yoğun bir şeklide devam ediyor.

Malatya'ya katlı otopark inşa edilecek!

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır yönetiminde bugüne kadar birçok İLK'i Malatya ve Malatyalılar'a kazandıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, otopark yapımı konusunda bir İLK'i daha hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor...

Ahmet Çakır: Malatya'nın dört bir yanı şantiye gibi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Biz hedefimizi büyük koymak zorundayız. Malatya’nın hangi noktasına giderseniz gidin her bölgemiz şantiye gibi. Arapgir’in birçok noktasında çalışmalar yapıyoruz" dedi

Malatya'ya 4 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, kentin son 12 yılda yatırım cenneti haline geldiğini belirterek, Malatya'nın 2014'te toplamda 3 milyar 955 milyon liralık yatırım aldığını bildirdi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Malatya yatırımları 2018'de de hız kesmeyecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'da yatırımların 2018 yılında da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Yerli yatırımcının yurtdışı yatırımlarının yüzde 6,1'i inşaat!

Yerli yatırımcılar ise 2015 ocak-ağustos dönemindeki yurt dışı yatırımlarının yüzde 34,4'ünü madencilik, yüzde 20,4'ünü bilgi ve iletişim, yüzde 8,2'sini bankacılık ve yüzde 6,1'ini inşaat sektöründe yaptı.

Malatya 2015 yatırımları Haberi

Malatya 2015 yatırımları


Yeni yol açma, asfaltlama çalışmaları gibi ana başlıkta bulunan sorunları acileyet sırasına göre çözmeye gayret eden Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 12 köprü, 15 adet menfez yapım işi, 47 bin m3 taş duvar örme işi ile29500 metrebüz yerleştirme işlemi yaptı.

Alt ve üst yapı çalışmalarında taraflı, tarafsız herkesin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi coğrafi yapısı itibariyle zorlu ulaşım ağına sahip Pütürge ilçesinde 5 köprü, Darende de 2, Doğanyol, Akçadağ, Battalgazi ve Hekimhan’da ise 1’er adet köprü yaptı.

Pütürge’de Taştepe mahallesine yapılan köprü Yeşildere, Korucak ve Uzuntaş mahallelerini Adıyaman Sincik’e bağlarken, Yeşildere Mahallesine yapılan köprü Yandere, Korucak, Taştepe ve Uzuntaş mahallerinin ulaşımını, Civan ve Sezerler mahallelerine yapılan köprüler ise bu mahalleleri Tepehan grup yoluna bağlıyor. Örencik mahallesine yapılan köprü ise Köklükaya, Yamaçköy, Karagöl, Teluşağı...