23 / 04 / 2024

malatya 2019 konut fiyatları

malatya 2019 konut fiyatları

Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satıldı. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül; “Böyle giderse Malatya'da Mart ve Nisan ayından sonra konutlar daha da yükselecek. Konut almak isteyen vatandaşlarımızın konut almada acele etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi .

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Malatya'daki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da konut yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Elazığ ve Malatya'da 10 bin konut yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya'daki konut inşaatlarına ilişkin "Bu yıl sonuna kadar 8 bini Elazığ'da, 2 bini Malatya'da olmak üzere 10 bin konutumuzu bitirip vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

TOKİ Malatya 879 konut ve 38 dükkan ihalesi bugün!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Malatya 500 konut kura sonucu 02.06.2020!

TOKİ Malatya 500 konut kura sonucu 02.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya 500 konut kura sonucu 02.06.2020 ve TOKİ Malatya 100 bin konut kura sonucu...

TOKİ Malatya 500 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya 2020 projesinde projesinde yer alan 500 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

En çok kim ev alıyor? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu ülkemizde 2019 yılında en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2019 konut satış rakamları...

Ev ekspertiz hizmetini kimler almalı?

Malatya’da konut ekspertiz hizmeti sunan Tapu Eksperi şirketi, vatandaşların gayrimenkulle akıllarında olan tüm sorular yanıt buluyor. Tapu Eksperi Genel Müdürü Engin Yalçın: “Ekspertiz hizmetini herkesin internet üzerinden birkaç dakika içerisinde sipariş verebileceği şekilde sunduk." dedi...

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

2019 konut sektöründe son durum ne?

Dışarıdan gelen borç para kadar üretebilir, istihdam yaratabilir ve tüketebilir hale düşürülen ekonomimizde konut sektörü de etkilendi. 10 yılı aşkın devam eden yükseliş sonrasında fiyatların düşeceği düşünülüyor. 

malatya 2019 konut fiyatları Haberi

malatya 2019 konut fiyatları

Kredi faizlerinin düşmesi, KDV ve tapu harcı indirimi konut satışını arttırdı. Tüketici, hem kredi aldı  hem de fiyatı düşen ipotekli konutlara talebi arttırdı. Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satışı oldu. İlçeler bazında Yeşilyurt'ta Bin 49, Battalgazi'de ise 735 kişi konut sahibi oldu. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, Malatya'da 2018 yılından 2019 yılına göre 400 fazla konut satıldığını belirterek şu açıklamalarda bulundu; "Yeşilyurt bölgesi devamlı gelişen, büyüyen bir bölge. Özellikle Barguzu ve Tecde Mahallesi ama Battalgazi bölgesi devamlı göç veriyor. Battalgazi Belediyesine büyük görev düşüyor. Battalgazi'deki imarlı arsaların acilen hizmete girmesi gerekiyor. Şuandaki satışlarda özellikle Yeşilyurt'taki daireleri 350 Bin TL'den aşağı alamıyoruz. Battalgazi'de ise fiyatlar biraz daha düşük. Battalgazi'de yatırımcı sayısı çok az. Yeşilyurt'a göre Battalgazi'de...