25 / 04 / 2024

Malatya Arena inşaatında son durum

Malatya Arena inşaatında son durum

Dış ve iç cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 80'i tamamlandı. Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek: "İnşallah stat ikinci yarıya yetişir" dedi.

Malatya Arena'nın yüzde 75'i tamam!

Malatya'da, dış ve iç cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yaklaşık yüzde 75'i tamamlandı

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Malatya Alacakapı Mahallesi Camii inşaatında son durum!

Vali Toprak, Battalgazi ilçesinde yeni yapılacak olan Alacakapı Mahallesi Camii inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Kocaeli Arena inşaatında son durum!

Yapım çalışmalarında yüzde 70 seviyesine gelinen Kocaeli Arena’nın haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor. AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindekiler, 33 bin kişilik stadyuma gelerek inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

İlimtepe Konutları inşaatında inceleme yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Kütahya Emet Meslek Anadolu Lisesi yurt inşaatında son durum!

Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan 3 milyon 221 bin 400 TL’ye mal olacak olan Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Yurdu inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Adana İlimtepe Konutları inşaatında son durum!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam’da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

3.havalimanı inşaatında denize dolgu iddiası TBMM'de!

İstanbul'da, hükümete yakın Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon grubunun yapımını üstlendiği 3. havalimanı inşaatında denize dolgu yapıldığı iddiası TBMM gündemine taşındı.

Balıkesir'de üniversite inşaatında göçük meydana geldi!

BAÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Bölümünün yeni hizmet binasının inşaatında, meydana gelen göçüğün altında kalan 5 işçiden 3'ü yaralı olarak kurtarıldı. Göçük altında olduğu belirtilen 2 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Malatya Arena inşaatında son durum Haberi

Malatya Arena inşaatında son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapımına başlanan, dış ve iç cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena'nın yüzde 80'i tamamlandı.


TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleriyle Malatya Arena'daki çalışmaları yerinde inceleyerek, stadın son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.


Gevrek, burada yaptığı konuşmada, statta büyük bir ilerleme olduğunu belirterek, yüklenici firmaya teşekkür etti. Firma ve kendilerinin statta tespit ettikleri bazı eksiklikler bulunduğunu aktaran Gevrek, "Bu eksikleri el birliğiyle gidermemiz lazım. Gelir elde edebilmek ve reklam alabilmek için led panoların olması önemli. Locaların bölünmesini istiyoruz. Çünkü bunlar bir kulübün gelir elde edebileceği yerler." dedi.


Adil Gevrek, stattaki eksiklikleri listeleyip gerekli yerlere taleplerini ileteceklerini dile...