28 / 03 / 2024

Malatya Beydağı

Malatya Beydağı

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

Malatya Beydağı 4. Bölge 491 adet konut yapım işi ihalesi bugün yapılacak!

Malatya Beydağı 4. Bölge 491 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi açık artırma usulüyle bugün Çankaya/ Ankara'da yapılacak...

Malatya Beydağı 4. Bölge 491 adet konut yapım işi ihalesi yarın yapılacak!

Malatya Beydağı 4. Bölge 491 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi açık artırma usulüyle yarın Çankaya/ Ankara'da yapılacak...

Malatya Beydağı 5. Bölge 909 konut yapım işi ihalesi bugün yapılacak!

Malatya Beydağı 5. Bölge 909 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün açık artırma usulü ile Ankara'da gerçekleşecek...

Malatya Beydağı 1. Bölge 540 konut yapım işi ihalesi bugün yapılacak!

Malatya Beydağı 1.Bölge 540 Adet Konut, 16 Derslikli Lise ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi açık artırma usulüyle bugün gerçekleşecek...

Malatya Beydağı 3. Bölge 796 adet konut yapım işi ihalesi!

Malatya Beydağı 3. Bölge 796 adet konut 1'er adet 16 derslikli ilköğretim okulu, aile sağlık merkezi ve camii inşaatları yapım işi ihalesi 20 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Malatya Beydağı 1. Bölge 540 adet konut yapım işi ihalesi!

Malatya Beydağı 1. bölge 540 adet konut, 16 derslikli lise ile alt yapı ve çevre düzenleme işi ihalesi açık artırma usulüyle 19 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Malatya Beydağı'nda 800 konut dönüşüyor!

Malatya'da çöken binanın enkazını inceleyen AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya Beydağı'nda 923 konut 38 iş yeri inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Beydağı'nda 923 konut 38 iş yerinin inşaatına başladı. 

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Malatya İtfaiye Merkezi önümüzdeki yıl tamamlanacak!

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’nin karşısında inşa edilen ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor ve önümüzdeki yıl tamamlanacağı açıklandı.

Malatya Beydağı'nın dönüşüm haritası belirlenmeli!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Merkez Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tüfenkci, Beydağı’nın kentsel dönüşümle ilgili sorunlarını konuştu.

Malatya Güney Kuşak Yolunun Kernek-Beydağı hattında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolu projesinin Kernek-Beydağı hattını tamamlayarak hizmete açtı. 

TOKİ ile Malatya Beydağı'nda yeni bir yaşam!

TOKİ, Maltaya Beydağı'nda kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği konutlarla bölge sakinlerine güvenli yapılar ve sağlıklı çevreden oluşan bir yaşam sunuyor...

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

Malatya Beydağı Tabiat projesinin yapımına başlanıyor!

Kent yaşamının vazgeçilmez unsurlarından biri olan yeşil alanları Malatya’da çoğaltıp, koruyan ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’ya bir tabiat parkı daha kazandırıyor.

Malatya Beydağı'na 7 bin 500 TOKİ konutu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Beydağı Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşümle ilgili sorun ve taleplerini dinledi. Tüfenkci, TOKİ Başkanı ile görüşeceğini belirtti.

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı!

Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanında inşa edilen Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi hizmete açıldı

TOKİ Beydağı başvuru tarihleri 2017!

Malatya Beydağı TOKİ projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Malatya Beydağı TOKİ başvuru tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 322 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Malatya Beydağı Haberi

Malatya Beydağı

Toplamda 377 adet konutun satışa çıkarıldığı proje TOKİ Malatya Beydağı Evleri alanları 82,31 metrekare ile 84,38 metrekare arasında değişiyor.


Malatya Beydağı TOKİ Evleri başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek. Projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Malatya Beydağı'nda ödemelere göre yüzde 10 peşinde kalanı 108 ay taksit, yüzde 15 peşin ödemelerde kalan bedeli 120 kadar taksit ya da yüzde 25 peşinatta ise 144 ay taksitlendiriliyor.


TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin temerküz şube Beydağı Şubesi olacak.


Satış duyurusu için