26 / 04 / 2024

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, Malatya'nın 1'inci derece deprem bölgesinde bulunduğunu belirterek, kentteki konutların yüzde 60'ının acilen kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Samsun'da emlakçılar zor zamanlar geçiriyor!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak piyasasının sıkıntılı süreç geçirdiğini dile getirdi. 

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Depremin vurduğu illerde emlakta son durum!

Elazığ'da meydana gelen depremden sonra, Elazığ ve Malatya Emlakçılar Odası Başkanları açıklamalarda bulundu. Elazığ Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Albayrak 2000'den sonra yapılan konutların kiralarında bir artış olabileceğini belirtti...

Ali Özgül: Malatya'da ev fiyatları artacak!

Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satıldı. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül; “Böyle giderse Malatya'da Mart ve Nisan ayından sonra konutlar daha da yükselecek. Konut almak isteyen vatandaşlarımızın konut almada acele etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi .

Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası güçlerini birleştirdi!

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği yapan Emlakjet, yeni üye olacak gayrimenkul ofislerinin emlak odası aidatlarını karşılayacak...

Kaçak emlakçıların iş yerleri kapatılacak!

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, Emlak komisyonculuğu ile uğraşan Emlak komisyonculara mesleki yeterlilik belgelerinin verileceğini söyledi.

Emlakçılar konut kredi faizlerinde indirim bekliyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Güleroğlu, konut kredi faiz oranlarının aşağı çekilmesi halinde konut satışlarının artabileceğini belirtti...

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül Haberi

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül

Sonsöz gazetesine konuşan başkan Özgül, Malatya'nın deprem bölgesinde bulunduğunu hatırlatarak, kentte 2000 yılından öncesi yapılan konutların depreme dayanıksız olduğunu bildirdi. Yetkilileri uyaran Özgül, "Deprem kuşağın gösterilen ilimiz de bulunan konutların yüzde 60'ı depreme dayanıksız yapılardır. 

Bu yapıların acilen kentsel dönüşüme sokulması gerekiyor" dedi. 


VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLMELİ 

Özgül, şunları anlattı: "Belediyeler, Malatya'nın kentsel dönüşümün ne olduğunu anlatmalıdır. Bu konuda vatandaşlarımız bilinçlendirilmelidir. Emlakçılar odası olarak vatandaşlarımıza sesleniyorum: Şu an oturduğumuz konutlar, depreme dayanıksız yapılardır. Lütfen can güvenliğimiz için kentsel dönüşüm projesinden faydalanarak konutlarımızı depreme dayanıklı hale getirin, ailenizin can güvenliği için evlerimizi yenileyin. 


ÇEVRE YOLUNUN ALTINDA KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART 

Malatya'da Kentsel dönüşüm acilen hayata geçmelidir. Özellikle çevre yolunun alt kısmında kalan Yeşiltepe, Melekbaba, Taştepe, İzollu ve Hanımın Çiftliği'nde acilen uygulanması gerekmektedir. Maalesef 2000 yıl öncesinde yapılan konutların...