18 / 04 / 2024

Malatya okul yatırımı

Malatya okul yatırımı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Vehbi Koç Vakfı'ndan 26 milyon dolarlık 13 okul yatırımı!

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Genel Müdürü Erdal Yıldırım, 26 milyon dolarlık 13 okul yaptırıp Milli Eğitim’e hibe ettiklerini açıkladı. Yıldırım, 8-9 yıl önce yeni okullar yaptırmanın gündemlerine geldiğini söyledi.

Manisa'daki okul inşaatlarının yatırım miktarları TBMM'de!

Manisa ili ve ilçelerindeki derslik açığına ve okul inşaatlarına yapılan yatırım miktarları meclis gündeminde konu oldu..

Nuh Çimento'dan 12 okul yatırımı!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, eğitim konusundaki yatırımlardan bahsetti. Firma toplamda 12 okul inşa etmeyi planlıyor.

Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

Malatya'daki 26 yatırımın 6'sı inşaat halinde!

Malatya'da sağlık sektörüyle ilgili faaliyet ve yatırımlar hakkında toplantı yapıldı. İl genelinde 26 yatırım buluduğunu 6'sının inşaat aşamasında olduğu bildirildi.

Malatya Kuluncak’a 8.4 milyon TL’lik dev yatırım!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Kuluncak İlçesi'ne 8,4 milyon TL'lik dev yatırım yapılıyor.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi yatırım programına alındı!

Sağlık alanında da çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Battalgazi Devlet Hastanemizin 200 yataklı yatırım programına alındı." dedi

Educos Academy okul yatırımı yaptı!

Nitelikli eleman ihtiyacının artması işadamlarına okul yatırımı yaptırdı. Educos Academy, işsiz gençlere eğitim vererek, iş garantisi sağlıyor.

Malatya'ya 15 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Malatya Milletvekili Çalık Malatya'nın her şeye layık olduğunu belirterek, "Son 14 yılda Malatya'ya hükümetimiz 15 milyar TL'lik yatırım yaptı.Şuanda devam eden yatırımları da tamamladığımızda Malatya çok daha büyüyecek'' dedi.

Malatya’ya 311 milyon TL’lik 15 yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Malatya’ya 311 milyon TL’lik 15 yatırım müjdesi daha verdi.

Malatya okul yatırımı Haberi

Malatya okul yatırımı

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile görüşmesini kaleme aldı. 

İşte Vahap Munyar'ın 'Yatırım rekortmeni olduk, bunu Cumhurbaşkanımız grup toplantısında duyurdu' başlıklı yazısı...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 31 Mart 2019 seçimleri sonrası göreve başladığında ilk Meclis toplantısında mali durumu ortaya koydu:

- Belediyemizin 1.8 milyar lira borcu var.

Gürkan, borcun büyüklüğünü özel sohbetlerde şöyle örnekledi:

- Personel maaşını bile borçla ödememiz gereken bir durumdayız.

Gürkan, konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bulunduğu toplantılarda da dile getirdi. Erdoğan, bunun üzerine Gürkan’ı Halkbank, Vakıfbank genel müdürleri ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’a yönlendirdi:

- Borçlarınızın yeniden yapılandırılması konusunda size yol gösterirler.

Gürkan, Malatya’daki banka şube müdürlerini belediyede topladı, şu mesajı verdi:

-...