25 / 04 / 2024

Malatya sağlık tesis inşaatı

Malatya sağlık tesis inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Kayseri Kocasinan'a aile sağlık merkezi ve sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye Aile Sağlık Merkezi ve sosyal tesis inşa ediyor.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Bahçelievler Kocasinan özel sağlık tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mahallesi, 4252 parsele ilişkin Özel Sağlık Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Malatya'da sağlık yatırımları için arsa devri!

Malatya Büyükşehir ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Yeşiltepe’de yer alan Asker Hastanesi ile mevcut Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki arsanın devrine ilişkin hazırlanan protokol imzalandı.

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

Sarıçam'da sağlık tesisi konut alanına çevrildi!

İmar ve planlara aykırılığa rağmen alınan kararlar, konut dışı kentsel çalışma alanlarının konut alanına çevrilmesi ve imar rantı iddialarıyla çalkalanan Sarıçam'da, şimdi de bir sağlık tesis alanı daha konut alanına çevrildi.

6 şehirde toplam 59 okul, 7 yurt ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı!

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman'da, FETÖ ile irtibatlı oldukları belirlenen 59 özel okul, 7 öğrenci yurdu, 13 sağlık kuruluşu, 8 etüt merkezi, 1 vakıf, 13 dernek ve 1 kurs merkezi mühürlendi.

Malatya sağlık tesis inşaatı Haberi

Malatya sağlık tesis inşaatı

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi miting alanında düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde Malatya'da devam eden tesis inşaatlarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

81 ilde kalkınma çalışmalarında en küçük taviz verilmediğini söyleyen Erdoğan, "Vatan topraklarının her karışını, Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamını beşe, ona katlayan eserlerle, hizmetlerle, yatırımlarla donatıyoruz. Bu yatırımlardan, 81 vilayetimizin her biriyle beraber Malatya’mız da payına düşeni almıştır. 18 yılda Malatya'ya yaptığımız yatırım ne biliyor musunuz? 23 katrilyon, yeni rakamla 23 milyar lira. Bu yatırımlarla eğitimde 5 bin 35 adet yeni derslik inşa ettik. 208 bilişim teknolojileri sınıfı kurduk. Tablet bilgisayar, etkileşimli tahta ve yazıcıdan oluşan toplam 10 bin malzemeyi okullarımıza ulaştırdık. Şehrimize ikinci bir devlet üniversitesi olarak Turgut Özal Üniversitesini...