18 / 04 / 2024

Malatya Ukab Evleri fiyatlar

Malatya Ukab Evleri fiyatlar

Eryaman İnşaat tarafından hayata geçirilen Malatya Ukab Evleri projesi toplam 88 adet daireden oluşuyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Malatya İl' inde yer alıyor. Malatya Ukab Evleri' nde fiyatlar 300 bin TL olarak belirlendi.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya'daki deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da evleri hasar gören ev sahipleri için inşa edilen konutlar, kura çekiminden sonra hak sahipleri ile buluşturulacak. 

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Malatya Pütürge'de yapılacak depremzede evleri mecliste!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde gerçekleşen depremde hasar gören Malatya'nın Pütürge ilçesindeki depremzedeler için yeni konut yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ ve Malatya'da deprem evleri teslim edildi!

Mülki İdare Amirlerine Yönelik Afet Yönetimi Eğitimi programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ ve Malatya'da biten konutlar sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

Malatya'daki deprem konutları 7 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ depreminde evleri ağır hasar görenler için yapılan konutların bir kısmının hak sahiplerine teslim edildiğini, 7 ay içinde de kalan 3 bine yakın konutun vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.

Malatya'da evleri hasar gören vatandaşlar için çadır kuruluyor!

Malatya'da, merkez üssü Pütürge ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan vatandaşlar için çadırlar kuruluyor...

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların rezerv alanı genişletilecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Gelincik Tepesi'nde yapımına başlanan konutların rezerv alanının genişletileceği açıklandı.

Malatya'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar yükseliyor!

Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan evlerin 200 gün içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Malatya'da depremzedeler için inşa edilecek konutların çalışmasına başlandı!

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı.

Malatya'da depremzedeler konteynerlere yerleşiyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşlar, konteynerlere yerleşiyor.

Malatya Valiliği'nden depremzedelere kira yardımı açıklaması! 

Merkez üssü Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde birçok kişinin evi ağır hasar aldı. Deprem sonrası evleri ağır hasar alan vatandaşlar için kira yardımları yapılmaya başlandı. Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada; "1 milyon 936 bin lira kira yardımı yapıldı." denildi...

Malatya Ukab Evleri fiyatlar Haberi

Malatya Ukab Evleri fiyatlar

Malatya Ukab Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Eryaman İnşaat imzasıyla yükselen projede toplam 88 adet daire bulunuyor.


Malatya Ukab Evleri projesi 12 bin 200 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Malatya İl' i Fahri Kayahan İlçe' sinde yer alıyor. 


Malatya Ukab Evleri projesinde otopark, süs havuzu, fitness center, kamelya, çocuk oyun alanları, basketbol ve futbol sahası, peyzaj alanları gibi donatıları bulunuyor.


Malatya Ukab Evleri' nde fiyatlar 300 bin TL olarak satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin teslimleri  20 ay sonra gerçekleşecek.


Malatya Ukab Evleri iletişim

Adres: Çilesiz Mahallesi, Mıhlıtut Mevkii No:40  Yeşilyurt / Malatya 

Tel:  0.422 351 11 16

Web: http://www.malatyaeryamaninsaat.com/

Tülay...