20 / 04 / 2024

Malatya yeni imara açılan yerler

Malatya yeni imara açılan yerler

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda imar ile ilgili konulardan söz edildi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'da 541 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Malatya Kale'de tarımsal araziler imara açılıyor iddiası!

Malatya’nın Kale ilçesi Soğukpınar ve Düztarla mahallelerinde yer alan 2 bin dönümlük tarımsal arazinin belediye tarafından imara açıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin yetkililerden açıklamalar geldi.

TOKİ'den Malatya Battalgazi'ye 886 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 886 adet yeni konut inşa edecek.

Malatya yeni imara açılan yerler Haberi

Malatya yeni imara açılan yerler

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısı yapıldı. Meclis Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Orduzu ve Hanımınçiftliği mahallelerindeki sokak ve caddelere isimler verilirken, kat artışı içeren imar plan tadilatlarına yönelik talepler de görüşüldü.

Malatya Haber'de yer alan habare göre, mevcut İmar planında 5 kat olan Çöşnük Mahallesi 4172 ada 6 No’lu parsele 10 kat yapılaşma talep edilen madde üzerinde söz alan İYİ Partili Meclis Üyesi Mehmet Ali Görgeç, 'Cumhurbaşkanımız ısrarla yatay yapılaşmaya vurgu yaparken biz neden hala bu kat yüksekliklerine onay veriyoruz?' dedi. 

İmar Komisyonu Başkanı Eyüp Sağlam Görgeç’e, 'Bu parselin yanındaki adalarda yapılaşma bu şekilde tamamlanmış. Onun için uygun görüyoruz. Yeni imara açılan yerlerde yatay yapılaşmayı sağlayacağız' şeklinde cevap verdi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra başlayan...