20 / 04 / 2024

malatya yeni konut projeleri

malatya yeni konut projeleri

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

TOKİ'den o 2 ile 584 yeni konut geliyor! Yarın resmen düğmeye basılacak! Son dakika açıklaması! 

TOKİ, Malatya ve Isparta illerindeki 584 yeni konut için düğmeye bastı. 2 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla o projeler...

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Malatya Battalgazi'ye 886 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 886 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Beldesi'ne yeni konut inşa edecek. TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut geliyor.

TOKİ'den Malatya'ya 389 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya'nın Hekimhan ve Pütügr ilçesinde toplam 389 adet yeni konut inşa ettirecek. İnşaat ihaleleri iki ayrı günde gerçekleştirilecek.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

TOKİ Malatya Merkez konut fiyatları!

Toplam 53 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Malatya Merkez konut fiyatları 128 bin 765 TL'den başlangıç gösteriyor.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

malatya yeni konut projeleri Haberi

malatya yeni konut projeleri

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan  6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgelere yeni yapılan konutlar şehrin çehresini değiştiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, geçen sene yaşanan depremde Malatya'nın Doğanyol, Pütürge, Kale, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri olumsuz olarak etkilendi. Meydana gelen gepremde bazı binalar yıkıldı, çok sayıda bina ise ağır hasar gördü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından 62 bin 31 binada yapılan incelemede 232 bin 3 bağımsız bölümde hasar tespit edilirken bunlardan 6 bin 368'i ağır hasarlı konut şeklinde belirlendi.

Bugüne kadar ağır hasarlı binalardan 2 bin 400'ünün yıkımının yapıldığı Malatya'da, yıkım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Diğer bir yandan Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca kentte depremzedeler için 5 bin 24 konutun yapımı ihale edildi, inşaatına başlanan 3 bin 815'inden tamamlanan 309'u Kale,...