26 / 04 / 2024

maltepe 2015 yatırımları

maltepe 2015 yatırımları

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe Kent Konseyi önderliğinde mahalle meclisleri oluşturulacak. Halkımıza danışarak karar alacağız. Maltepe’de yeşili daima koruyup, bölge parkları yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duman tarafından kuruldu.

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 8 milyon 583 bin 446 TL sermaye bedeli ile Erkan Özmen tarafından kuruldu.

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hermin Salak tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uğurlu ve Selim Gülşan ortaklığında kuruldu. 

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kartal tarafından kuruldu.

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Filkan Enerji Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Filkan Enerji Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Filiz Çayır Balaban tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi, İhsan Yümlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 135 milyon 641 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

maltepe 2015 yatırımları Haberi

maltepe 2015 yatırımları


Maltepe’de geleneksel hale gelen “siyasi parti ilçe başkanları buluşması”, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi ile devam etti. Bu kapsamda düzenlenen kahvaltıda siyasi parti temsilcileriyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe Kent Konseyi önderliğinde mahalle meclisleri oluşturulacak. Halkımıza danışarak karar alacağız. Maltepe’de yeşili daima koruyup, bölge parkları yapmayı düşünüyoruz” dedi.


Maltepe’de siyasi parti buluşmalarının dördüncüsü, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nde düzenlenen kahvaltı programıyla devam etti. Programa CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Eş Sözcüleri Selahattin Nesipoğlu ve Sema Bayraktar Tür, İşçi Partisi Maltepe İlçe Başkanı Süleyman Somer ve Saadet Partisi yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkese hizmet etmek...