26 / 04 / 2024

Maltepe 3 mahalle imar

Maltepe 3 mahalle imar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Maltepe'nin 1/1000´lik imar planı kabul edildi. İmar planı sorunun çözülmesiyle Maltepe'nin 3 mahallesi tapusuna kavuşacak.

Maltepe'deki 3 mahalle tapusuna kavuşuyor!

Maltepe’nin Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinin tapu sorunu çözülüyor. 40 yıldır çözüm bekleyen imar planları İBB'den onaylandı.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın sözleşmesi, Yüklenici İlk Yapı İnş. Tic. A.Ş. - Gürtaş Yapı End. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 10 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 836 milyon 80 bin TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede?

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat!

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri mevcut.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışta!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışa çıktı. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 203 milyon 713 bin 877 TL, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 240 milyon 382 bin 374 TL, projenin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 675 milyon 724 bin 288 TL olarak belirlendi.

Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım (853 Ada 10 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 3. Etap nerede? Konum bilgisi!

Bizim Mahalle 3. Etap nerede? Konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 3. Etap nerede? Konum bilgisi ve proje detayları...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 3. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizim Mahalle projesinin 3. etabını satışa çıkardı. Projede fiyatlar 920 bin TL'den başlıyor...

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Maltepe 3 mahalle imar Haberi

Maltepe 3 mahalle imar

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Maltepe'deki Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planları görüşüldü.

Habertürk'te yer alan habere göre, imar planı meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Hazırlanan raporda, 3 mahallede kentsel dönüşümün önünün açıldığı belirtildi. 

40 yıllık sorun çözüldü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İBB Meclisi´nin kararını değerlendirdi. Uysal, "İBB Meclisi´mizde bugün Başıbüyük - Gülensu ve Gülsuyu 1/1000´lik İmar Planları onaylandı. Böylece, Maltepe ilçemizdeki 40 yıllık bir problemi çözmüş olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Maltepe ilçemiz ve İstanbul´umuz için hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Dönüşümün önü açıldı

İmar planı onay süreci tamamalandığında, Maltepe'nin 40 yıldır en büyük sorunu haline gelen gecekondulaşma yok olacak. Bölgede deprem riski taşıyan binalar, kentsel dönüşümle yenilenecek.

Ruhsatsız ve iskanı alanmamış birçok binanın...