18 / 04 / 2024

maltepe küçükyalı imar durumu

maltepe küçükyalı imar durumu

Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı Karayolları arasizi için, TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi imar planı planı durdurulması ve iptali için dava açtı.

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16772 Ada 1 Parseldeki B01, B02, B03, B04, B05 Konut, Otopark, Ofis ve İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 Bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili (Nidapark Küçükyalı) projesi hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.     

Nidapark Küçükyalı yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan, İstanbul Maltepe'de konumlu Nidapark Küçükyalı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Nidapark Küçükyalı) projesi için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi geçici kabulü tamam!

İstanbul Maltepe Nidapark Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi geçici kabulü yapıldı...

Nidapark Küçükyalı 2020 güncel fiyat listesi!

Maltepe'de konumlanan Nidapark Küçükyalı projesinde, 4+1 dairelerin satışı tamamlandı. 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin satışının devam ettiği Nidapark Küçükyalı'da 10 konut bloğu bulunuyor. Peki Nidapark Küçükyalı projesinde dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Küçükyalı fiyat listesi... 

Nidapark Küçükyalı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Maltepe'de konumlu Nidapark Küçükyalı Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nidapark Küçükyalı'da yüzde 23 indirim fırsatı!

Maltepe'de yükselen Nidapark Küçükyalı projesinde cazip ödeme kampanyası başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 23 indirim fırsatı sunuluyor.

Küçükyalı'da 18 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul Anadolu 22. İcra Dairesi, İstanbul İl, Maltepe İlçe, 15899 Ada, 33 Parsel, Küçükyalı Mahallesi'nde yer alan Barbun Balık binasını 18 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

maltepe küçükyalı imar durumu Haberi

maltepe küçükyalı imar durumu

Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO tarafından ilk turu 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ve 7 Haziran 2016 tarihinde ikinci tur ihaleye çıkılan Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı ihalesini 15 milyar TL teklifle kazanmıştı. 


Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Maltepe Küçükyalı projesinin 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı Değişikliği'nin yürütmesi durdurulması için dava sürüyor.


Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı projesi için iptali istenen imar planı, ticaret- konut alanı, ilkokul, cami ve park alanlarının yer aldığı 114 bin 239 metrekare alanı kapsıyor. 


Maltepe Küçükyalı arazisinde, 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare olarak belirlendi. 


Maltepe Küçükyalı imar iptali 

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Küçükyalı ve Başıbüyük Mahalleleri, 1396 ada 2 ve...