24 / 04 / 2024

Maltepe MExpo Center inşaatı

Maltepe MExpo Center inşaatı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Kılıç, "M’Expo Center 1 milyon metrekare inşaat alanına sahip olacak." dedi.

Maltepe M’Expo Center 1 milyon metrekarelik alana kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Kılıç, "M’Expo Center 1 milyon metrekare inşaat alanına sahip olacak." dedi.

Ali Kılıç'tan M’expo Center bilgilendirmesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi (M’expo Center) gerçekleşirse, sadece Maltepeli değil, başta Anadolu Yakası olmak üzere tüm Türkiye kazanacak" dedi

Ali Kılıç: M’Expo Center için 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

Maltepe Belediyesi fuar merkezi inşa edecek!

Maltepe Belediyesi, Harınover, Frankfurt, Milan, Guangzhou, Köln, Düsseldorf'tan sonra dünyanın en büyük fuar merkezlerinden birini inşa etmek için kolları sıvadı. Projenin adı M'expo Center olacak.

Koç M'Expo Center'ın golf sahalarına talip oldu!

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın geçen hafta açıkladığı Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center, 1 milyon metrekare alan üzerinde 900 milyon euro yatırım maliyetiyle dev bir proje....

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fuar projesi için destek arıyor!

Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısına katıldı. M'Expo Center için destek istedi. Kılıç, ''Maltepe FUAR projemize destek istiyorum'' dedi.

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

Maltepe M'Expo Fuar'ın tanıtımı yapıldı!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi M 'Expo Center, The Marmara Otel'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç konuşma yaptı.

M'Expo Center'ın golf sahalarına Koç talip oldu!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center'a yapılacak golf sahalarına Koç Ailesi talip. Şirket, M'Expo Center'a inşa edilecek golf sahalarının hem yatırım hemde işletmesini üstlenmek istiyor..

Maltepe'ye M'Expo Center Fuar projesi geliyor!

Maltepe Belediyesi'nin öncülüğünde, M'Expo Center adını alacak "Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi" projesi için Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, toplantıya katılan iş adamlarını projeye yatırım yapmaya çağırdı.

M'EXPO Center 900 milyon Euro'ya mal olacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi Projesi'nin (M'EXPO Center) yatırım maliyetinin 900 milyon euro olacağını belirterek, birçok ilki bünyesinde barındıracak" dedi

Uluslararası Maltepe Fuar Merkezi tanıtıldı!

İstanbul’un Maltepe ilçesinde yapımı düşünülen Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi (M’EXPO Center) basına tanıtıldı...

Maltepe'ye 900 milyon euroluk merkez geliyor!

Maltepe'ye 900 milyon euroluk merkez geliyor. Başıbüyük ile Bakkalköy arasında 1 milyon metrekarelik arazide inşa edilecek olan M’Expo Center, 900 milyon euroluk yatırım bedeline sahip.

Maltepe MExpo Center inşaatı Haberi

Maltepe MExpo Center inşaatı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı.


Gazetem İstanbul ekibini yemekte ağırlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Kılıç, gelir düzeyi düşük olan ailelerin lise öğrencisi çocuklarını Türkiye’de bir benzeri daha olmayan uygulama ile ücretsiz servis vererek mahalle ve okulları arasında taşıyan Maltepe Belediyesi’nin büyük bir projesinden de söz etti. Merkezi yönetimden ‘olur’ bekleyen Maltepe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi projesinin sadece Maltepe değil İstanbul 1. Bölge için büyük bir yatırım olduğuna işaret eden Başkan Kılıç, istihdama da katkı sunacaklarını ifade etti.