26 / 04 / 2024

maltepe sahildeki inşaat

maltepe sahildeki inşaat

Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten yatırımı basına tanıtan Başkan Kadir Topbaş, projenin Ocak 2014’te tamamlanacağını açıkladı...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

İstanbul Maltepe'de 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 21 milyon 428 bin 877 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

AKM-Kızılay metro inşaatında vinç kazası!

Maltepe'de, Ankara Garı arkasında inşaatı devam eden AKM-Kızılay metrosu gar istasyonu inşaatındaki vinç, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi...

Marmara Üniversitesi Maltepe kampüsünde inşaat başlıyor!

Marmara Üniversitesi'nin Maltepe Başıbüyük'te inşa edilecek yeni kampüsünde inşaat başlıyor. Alana ‘Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, inşaat alanı’ yazılı tabelaların asıldı...

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

Maltepe'de bina inşaatında göçük: 1 ölü!

Maltepe Fezyullah Caddesi’nde bir inşaatın temel atma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Alınan bilgilere göre toprağın altında kalan 42 yaşındaki demir ustası Nesimi Karaman hayatını kaybetti.

Maltepe'de inşaatlara pazar günü çalışma yasağı!

Maltepe’de, kentsel dönüşüm nedeniyle yoğun olarak başlayan bina yıkma ve inşaat çalışmalarının oluşturduğu gürültü şikayetleri ve gelen talepler üzerine, konu Maltepe Belediye Meclisi’nin haziran ayındaki olağan toplantı gündemine taşındı.

Maltepe Cemevi inşaatı ne zaman bitecek?

STK buluşmaları kapsamında Sivaslılarla buluşan Başkan Ali Kılıç, Maltepe Cemevi için şunları söyledi: “Uzun yıllardır bitirilemeyen cemevini sizin onayınız ve izninizle yapıp, anahtarı sizlere teslim edeceğiz”

Maltepe Kaymakamlığı yeni binasının inşaatı tamamlandı!

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak inşaatı tamamlanan Türkiye Cumhuriyeti Maltepe Kaymakamlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi. İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan yeni hizmet binası Maltepe halkının hizmetine sunuldu.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence fiyat!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesinde 290 rezidans daire yer alıyor...

maltepe sahildeki inşaat Haberi

maltepe sahildeki inşaat


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezi olacak  “Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı Projesi”ni basın mensuplarına tanıttı. Gazetecilerle birlikte alanda araç turu atan Kadir Topbaş, İstanbul’un plansız gelişmesi nedeniyle yeterince yeşil ve sosyal donatı alanlarına sahip olmadığını, bu eksiği kapatmak için çevreye çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.


Maltepe sahilinde oluşturulan dolgu alanının uzunluğunun 3,5 kilometre, denize doğru eninin 400 metre olduğunu belirten Başkan Topbaş, toplam 1 milyon 200 bin metrekarelik alanın 101 hektarının dolgu alanı, 19 hektarının ise mevcut yeşil alandan oluştuğunu söyledi.


“Bu alan özellikle Anadolu yakasında yaşayan insanlarımızın günlük kullanımında önemli bir aktivite alanı haline gelecek” diyen Kadir Topbaş, tam 171 futbol sahası büyüklüğündeki bu alana 20 bin ağaç ve bitki...