20 / 04 / 2024

Maltepe Seyri Adalar telefon numarası

Maltepe Seyri Adalar telefon numarası

Manzarası yeşile ve maviye hasret bırakmayan Seyr-i Adalar projesinde de keyifli ve kazançlı yatırımla sürdüreceğiniz bir hayatın tüm olmazsa olmazları bir araya toplandı.

Maltepe Enn Adalar satış fiyatları!

Maltepe Enn Adalar satış fiyatları kampanya ile birlikte 239 bin TL'den başlıyor. Enn Adalar Maltepe'de 140 daire yer alıyor...

İstanbul elektrik kesintisi 24 Aralık 2015!

Kadıköy, Maltepe, Kartal, Adalar, Tuzla, Ümraniye, Şile, Ataşehir ve Sanacaktepe'nin bazı mahallelerinde 24 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak. İşte kesinti yapılacak mahalleler...

Seyr-i Adalar Maltepe fiyat!

Seyr-i Adalar Maltepe fiyat listesi kapsamında daireler 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yapı Yatırım imzası ile inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Maltepe Seyr-i Adalar satış fiyatları!

Seyr-i Adalar Evleri'nde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Maltepe Seyr-i Adalar satış fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Seyr-i Adalar'da dairelerin alanları 122 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim edilecek?

Seyri Adalar'da 500 bin TL'ye satılık 2+1!

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen rezidans projesicda, bölgedeki kazançlı yatırım fırsatını yakalamak isteyen emlak yatırımcıları tarafından tercih ediliyor.

Seyri Adalar'da depreme dayanıklı fore kazık sistemi kullanıldı!

Yapı Yatırım’ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Maltepe Seyri Adalar son durum!

Manzarası yeşile ve maviye hasret bırakmayan Seyr-i Adalar projesinde de keyifli ve kazançlı yatırımla sürdüreceğiniz bir hayatın tüm olmazsa olmazları bir araya toplandı.

Seyri Adalar ile Adalar manzaralı rezidans keyfi!

Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. Manzarası yeşile ve maviye hasret bırakmayan Seyr-i Adalar projesinde de keyifli ve kazançlı yatırımla sürdüreceğiniz bir hayatın tüm olmazsa olmazları bir araya toplandı.

Seyri Adalar'da sağlıklı konut yapımı dönemi!

Yapı Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Seyri Adalar'da sağlıklı konut dönemi!

YAPI Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyri Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Seyr-i Adalar Maltepe Evleri'nde 500 bin TL'ye 2+1!

Yapı Yatınm A.Ş.'nin Maltepe'deki rezidans projesi Seyr-i Adalar'da fiyatlar sabit kaldı. Projede son 50 balkonlu konutta zamsız fiyatlar Mart boyunca sürecek..

Seyri Adalar'da 2+1'ler 485 bin 336 TL!

İstanbul Maltepe’de, Ofisim İstanbul projesine de imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.

Maltepe Seyri Adalar telefon numarası Haberi

Maltepe Seyri Adalar telefon numarası

Maltepe bölgesine yapılan yatırımlar, bölgede edinilen gayrimenkullerin değerini yükseltiyor. Adeta başına talih kuşu konan bölgede keyifli bir hayatın tüm kriterleri bir araya toplandı. Adalar manzaralı, yeşil alanlı, otoparklı, balkonlu-bahçeli modern binalar, şehrin stresinden uzak kalmak isteyenlerin tercihi oluyor. Üstelik şehrin stresinden uzak kalmak, şehirden de uzak kalmak anlamına gelmiyor. Metroyla, metrobüsle ulaşım kolaylaştırıldığı için artık istediğiniz yere kısa sürede gidebiliyorsunuz. Aradığınız her şeyi bulacağınız bir yer Maltepe, yanı başınızdaki okullar, hastaneler ve alışveriş merkezleri ile hayattan kopmadan,  hızla değerlenen gayrimenkulünüzde yaşayabilirsiniz.


YATIRIMCININ İŞTAHINI KABARTIYOR

Karlı yatırım seçenekleri ile her yönden kazançlı çıkmak isteyen yatırımcılar için Maltepe’de yükselen rezidans konseptindeki  Seyr-i Adalar projesinde de fırsatlar sürüyor. İstanbul’un Anadolu Yakasında markalı projelerin birbiri ardına sıralandığı Maltepe bölgesi yatırımcının iştahını...