19 / 04 / 2024

mamak hastanesi son durum

mamak hastanesi son durum

Türkiye'nin en büyük sağlık yatırımlarından biri olan Mamak Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Hastanenin yakın zamanda açılması bekleniyor. 

15 yıllık hasret son buldu! Ankara Büyükşehir, Mamak'taki 342 konutun kuralarını çekti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak'taki 342 konutun kura çekilişini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kura çekilişiyle 15 yıllık hasret de son buldu...

Mamak Şehir Hastanesi ne kadara mal oldu?

Ankara Mamak'ta inşa edilen Mamak Şehir Hastanesi'nin maliyeti belli oldu. Mamak Şehir Hastanesi'nin tamamı 58 milyon TL'ye mal olurken, tamamlama ihalesi 99 milyon TL oldu. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Mamak Devlet Hastanesi için geri sayım başladı!

Türkiye'nin en büyük sağlık yatırımlarından biri olan Mamak Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Hastanenin yakın zamanda açılması bekleniyor. 

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tabelası asıldı! İşte son fotoğraflar!

Son hazırlıkları tamamlanan, tabelası asılan Başakşehir'de inşa edilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs Perşembe günü hizmete açılacak.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Cemalettin Öztürk, bugünkü yazısında ''Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında gelinen son durumu'' kaleme aldı. İşte o yazı...

Mamak Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

65 milyon liraya mal olan Mamak Devlet Hastanesi'nin yapımı sağlıkta tasarruf tedbirleri gerekçesiyle durduruldu.

Mamak Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Ankara'nın Mamak ilçesinde yüzde yetmişi tamamlanan 200 yatak kapasiteli Mamak Devlet Hastanesi inşaatının durduğu iddia edildi. Hastanenin ne zaman tamamlanacağı ise bilinmiyor.

mamak hastanesi son durum Haberi

mamak hastanesi son durum

Ankara’nın Mamak ilçesinde inşa edilen Mamak Devlet Hastanesi için geri sayım başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  yakın zamanda açılması beklenen hastane sadece başkente değil çevre şehirlere de hizmet edecek. 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Eyüp Sarı ve Destek Hizmetleri Başkanı Zübeyir Dedeoğlu ve Mamak Belediye Başkan Vekili Ercan Kınacı ile birlikte Mamak Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

 Hastanenin her yönüyle çok güzel tasarlandığını dile getiren Başkan Köse, “İnşallah şehrimize uzun süre hizmet edecek. İçerik olarak da tüm Türkiye’ye örnek bir iş ortaya çıkmış. İlçemizin yanı sıra  Ankara’mız ve çevre illere de hizmet verecek hastanemiz bitti. Tefrişatları hazır. Küçük rötuşlar yapılıyor. Mamak Devlet Hastanemiz sadece ilçemizin değil bölgenin hizmetinde...