27 / 04 / 2024

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanı

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği’nce düzenlenen kahvaltıda müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıya Akgül’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ da katıldı...

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Murat Köse, müteahhitlerle bir araya geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri ile görüştü.

Mamak'ta 4 yılda 7 bin 697 konut satıldı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde 2015-2018 döneminde 4 yılda toplam 78 bin 697 konut satıldı. Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can, “Belediyemizle birlikte yepyeni bir kent kurduk” diye konuştu.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Kamu müteahhitleri sıkıntıda!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) müteahhitlik sektöründeki krizi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çözeceğini belirtiyor. 

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Şaban Topal: Yeni yasa kentsel dönüşümü sekteye uğratabilir!

Türkiye İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Sekreteri ve Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, yeni yasanın kentsel dönüşüm projelerini sekteye uğratabileceğini açıkladı.

İmar kanununda gerekli düzeltme yapılmazsa dönüşüm sıkıntıya girer!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "30 Haziran'da yeni imar kanununda gerekli düzeltmeler yapılmazsa kentsel dönüşüm sıkıntıya girecek." dedi.

Hamza Can: İnşaat sektörü canlandı!

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can, inşaat sektöründeki gelişmeleri anlattı. Can, sektörün canlandığını belirtti.

Demir fiyatlarındaki artış konut üretimini zora sokuyor!

Ankara Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can, inşaat demirindeki fiyat artışının etkilerinden bahsetti. Can, fiyat artışının konut üretimini ve satışını zora soktuğunu açıkladı.

İnşaat sektörü her geçen gün ivme kazanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün önemini anlattı. Karataş sektörün her geçen gün ivme kazandığını belirtti.

Kentsel dönüşüm 13 yılda tamamlanmalı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm sürecinden bahsetti. Karataş, kentsel dönüşümün 13 yılda bitmesi gerektiğini savundu.

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanı Haberi

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanı


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği’nce düzenlenen kahvaltıda müteahhitlerle bir araya geldi. Abidinpaşa Lale Restaurant’ta gerçekleşen toplantıya Akgül’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, MİM-DER Başkanı Hamza Can ve MİM-DER yönetimi katıldı. Toplantıda inşaat sektöründe neler yapılabilir, müteahhitlerin yaşadığı problemler ve istekleri gibi konular ele alındı. İnşaat sektörünün, ekonominin lokomotifi olduğunu kaydeden Akgül, Mamak'ın büyümesinde ve gelişmesinde müteahhitlerin rolünün çok büyük olduğunu söyledi.

Gayrimenkul fiyatları arttı

Mamak'ın, her geçen gün imar yönetmeliğine uygun modern ve sağlam binalara kavuştuğunu belirten Akgül, “Sağlıklı şehirleşme sadece binaların düzgün yapılmasıyla alakalı değildir. Şehirleşme bir kültürdür, sosyal yaşamdır, sağlıklı yaşam alanlarıdır. Kentsel dönüşüm projelerimizin yanı sıra özel müteşebbislerin yatırımları da ilçemizde gayrimenkul sektörünün hareketliliğini artırırken fiyat artışlarını da önemli derecede etkiledi. Politikalarımızı, ilçenin...