19 / 04 / 2024

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri projesi

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri projesi

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

BMGK'den Kuzey Kıbrıs'a 'kapalı Maraş' kararından geri adım atma çağrısı!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş'ın sahil şeridini halka açma kararı alan Kuzey Kıbrıs'a bu karardan geri adım atması çağrısında bulundu.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı'ndan 'Kapalı Maraş açılmasın' çıkışı!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Guterres'e Türkiye'nin Gazimağusa'daki 46 yıldır kapalı olan 'hayalet şehir’ Kapalı Maraş'ı turizme açmasına izin vermeme çağrısında bulundu. 

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u Osmanlı mirası!

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u ve kapalı Maraş'ın tamamının, Osmanlı devletinden miras kalan vakıf arazileri olduğu belirtiliyor.

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Türk yatırımcılara Kıbrıs'ta yeni bir dönem başlıyor! 

Kapalı Maraş'a yönelik açılımın çok önemli olduğunu belirterek, Türk yatırımcılara "Kıbrıs'ta yeni bir dönem başlamıştır. Maraş'ta önemli gelişmeler olacak. Türk yatırımcılar ona göre projeler geliştirmeli" çağrısı yaptı.

Kıbrıs Kapalı Maraş 42 yıl sonra açılıyor!

Lüks otomobillerin, pahalı evlerin, ülkenin en iyi plajlarının ve 7 yıldızlı otellerin bulunduğu 'Hayalet Şehir' Maraş, 42 yıldır terk edilmiş durumda. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümeti Maraş'ın açılması yönünde önemli bir karar aldı. 

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ndeki üçlü tesisin yüzde 75'i tamam!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri projesi Haberi

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri projesi


Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı. Toplam 10 bin 70 m² alanı kaplayan proje aynı noktada birçok hizmeti buluşturacak şekilde tasarlandı. Projenin bodrum katında 3 bin 920 m² kapalı Pazar alanı, dükkanlar, mescit, zabıta karakolu ve tesisin teknik merkezi bulunuyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Kentsel dönüşümün bir diğer boyutu olan sosyal dönüşümü destekleyecek yatırımlara imza atıyoruz. Mahallelerimizde eksikliği hissedilen modern hizmet noktaları inşa ediyoruz. Mamak’ta yaşanan bu değişim bütün hızıyla devam edecek” dedi.

Bir çok hizmet bir arada

Tesisin 3 bin 111 metrekarelik zemin katında düğün salonu, nikah memuru odası;...