26 / 04 / 2024

Mamakta kök hücre araştırma merkezi inşaatı

Mamakta kök hücre araştırma merkezi inşaatı

Mamak Belediyesi ve Sağlık Bilimleri İleri Teknoloji Araştırma Vakfı'nın kök hücre araştırmaları yapmak üzere Türkiye'de kurulacak ilk merkezinin inşaatı sürüyor.

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fikrettin Şahin, Özgür Öbek ve Dilek Telci Temeltaş ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası’ndan yeni hamle! KKM’den çıkışı hızlandırmak için zorunlu karşılıkları artırdı

TCMB’nin ağustos ayında kademeli bir şekilde kur korumalı mevduat hesaplarından çıkış hedefi koymasına rağmen henüz bugüne kadar beklenen çıkışın gerçekleşmediği belirtiliyor. Banka, bu yüzden son olarak KKM hesaplarına uygulanan zorunlu karşılıkları artırdı.

KKM’den çıkana bankalardan yüzde 52 faiz! KKM’de parası olanlar hemen baksın!

Bankalardan KKM’den çıkışlar için faiz atağı geldi. Yaklaşık 126 milyar dolarlık hacme sahip olan KKM’den çıkışı hızlandırmak isteyen bankalar TL mevduat faizini yüzde 52’ye kadar çıkardı.

‘Para kazanmak için bu kadarı da yapılmaz’ dedirten hile! Vatandaşa sucuk diye ot yedirmişler!

İstanbul’un 39 ilçesinden satıştaki sucuk örneklerini toplayarak laboratuvar ortamında inceleyen gıda denetçileri, inanılması güç gerçeği ortaya çıkardı. Hayvansal hücre bulunmayan  ve sadece ot ile üretilmiş sucuklar olduğu tespiti şoke etti.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Takdir, teşekkür alan öğrenciye müjde! 5 bin 104 TL para ışık hızı ile yatacak! Anne babalar hemen bir baksın!

Akademik yılın ilk döneminin sonunda milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başarı teşvik programı başlatılacağını ve yeterliklerini gösteren öğrencilerin 5.104 TL alacağını duyurdu.

Kirasını ödeyemeyenlere hayat kurtaracak yardım! Kimliğinizi alıp PTT'ye koşun!Bakanlık hızır gibi yetişti!İşte detaylar

Kirasını ödemekte sorun yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların ekonomik anlamda sorun yaşamamaları için 2 bin 600 lira tutarında kira yardım ödemesi yapılıyor.

İngiltere’den yabancı kripto yatırımcısına büyük müjde!

Son dönemlerde ekonomisinde önemli sarsıntılar yaşayan Birleşik Krallık hükümetinden, kripto varlık yatırımcılarına yeni yılda müjdeli bir haber geldi.

2014'te 3 maaşla iPhone alınıyordu! iPhone almak artık hâyâl mi oldu? İşte yıllara göre iPhone ve asgari ücret!

Güçlü dolar ile iPhone'un fiyatı da yıldan yıla artıyor. iPhone'un fiyatı son on yılda asgari ücrete göre ne kadar arttı Bu soruyu cevaplamak için somut tablolar ve grafikler sağladık.

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Yabancılar TL'ye yatırım yapıyor mu? Merkez Bankası'ndan açıklama

Yabancı yatırımcıların TL cinsi menkul kıymetlerden çıkışı hız kesmeden devam ediyor. Borsa İstanbul verilerine göre hisse senedi piyasasından bu yılın ilk yarısında yabancı yatırımcı net 2 milyar 872 milyon dolar çıkış yapılmış durumda.

Mamakta kök hücre araştırma merkezi inşaatı Haberi

Mamakta kök hücre araştırma merkezi inşaatı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Sağlık ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü üe artık Türkiye'nin kök hücrede treni kaçırmayarak bu alanda dünyada söz sahibi olacağını söyledi. 




Mamak'ta yapılması planlanan yatırımlar ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında DÜNYA'nın sorularını yanıtlayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bugüne kadar 42 bin 82 gecekondunun yıkıldığını söyledi. Son 5 yılda 4 bin 384 yapı ruhsatı ve 4 bin 638 iskan ruhsatı verdiklerini belirten Akgül, 32 bin 626 gecekonduyu daha dönüşüm kapsamına almayı planladıklarını bildirdi. Kentsel dönüşüm çalışmaları artan Mamak'a özel sektörün ilgisinin de yükseldiğini belirten Akgül, bölgede inşaat dışmda yatırım yapmak için önemli sanayi bölgeleri olduğu bilgisini verdi. Mermerciler Sanayi Sitesi içinde 335 sanayi parseli oluşturduklarını, Kızılcaköy Sanayi Sitesi'nde ise 600 esnafın hizmet vereceğini belirten Akgül, yeni...