19 / 04 / 2024

Manavgat şoförler odası binası yenileniyor

Manavgat şoförler odası binası yenileniyor

Antalya ' nın Manavgat ilçesinde Şoförler Odası hizmet binası yeni hizmet binası yapılmak üzere yıkıldı. Yeni bina taban inşaatı 150 metrekare ve 5 katlı olacak...

Ankara'da taksi ücretlerine zam yapıldı! İndi bindi 75 Türk Lirası oldu...

Ankara Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da taksi ücretlerine zam geldiğini belirtti. Buna göre, yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

Toplamda 14 farklı şehirdeki hastaneler, işçi alımı yapacak ve çeşitli pozisyonlarda personel arayışına başladı. Bu iş fırsatları arasında şoförler, beden işçileri, aşçılar, güvenlik görevlileri ve temizlik personeli gibi çeşitli görevler bulunmaktadır. İşte ilgili ilan detayları…

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Şoförler dikkat! Araç kullanırken bunu yapmayana çok ağır ceza var! Bakın o ceza neymiş?

İnsanlar araca bindiği zaman eğer bunu yapmıyorsa para cezası ile karşı karşıya kalıyor. Uzmanlar, araç kullanan insanların ceza yemeden hemen bu işlemi yerine getirmelerini, aksi halde ağır para cezası ile karşılaşacaklarını söylüyor. İşte detaylar... 

Benzinde tabela yine değişti! Şoförler merakta!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 63 kuruşluk indirimin pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor. Motorin grubunda ise bir fiyat değişikliği öngörülmüyor.

Benzinde dev indirim! Şoförler bayram etti!

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 61 kuruş, motorine ise 77 kuruşluk indirim bekleniyor.

Benzine çifte indirim müjdesi! Şoförler bayram etti!

Akaryakıt fiyatları son 2 haftada 8. kez değişti. Bu gece yarısından itibaren hem motorine hem de benzine büyük bir indirim geldi. Motorinin litresi 1 lira 90 kuruş, benzinin litresi ise 2 lira 15 kuruş düştü.

Mimarlar Odası'ndan ‘Mimar makam şoförü’ ilanına tepki! 

İstanbul’da çok sayıda konut projesi yapan Keleşoğlu Holding tarafından makam şoförü almak için iş ilanı verildi. İlanda, şoförün mimar ya da inşaat mühendisliği bölümü mezunu olması istenmesine Mimarlar Odası tepki gösterdi...

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

TŞOF 4 tesisini kiraya veriyor!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, sahibi olduğu 4 ayrı dinlenme tesisini kiraya verecek. Kapalı zarf usulü ile alınacak tekliflere ilişkin ihalede son başvuru tarihi 15 Ağustos.

Muğla Yaşlı Bakım Evi inşaatında sona gelindi!

Muğla İli sınırlarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar odalarının ve şoförler odalarının üyelerinin alın teri ile Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı Önderliğinde yürütülmekte olan. Yaşlı Bakım Evi inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Kırşehir'e yeni iş merkezi geliyor!

Kırşehir'de Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yıkımı gerçekleştirilen eski Bağ­Kur binasının yerine yapılacak modern iş merkezinin temeli Ramazan Bayramı sonrası atılacak…

Hakan Tütüncü, Antalya Yenidoğan'daki imar çalışmalarını anlattı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütücü, Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Şoförler Odası’nda Mahalle Meclisi toplantı düzenledi. Tütüncü, Yenidoğan Mahallesi’nin her türlü altyapısına kavuştuğunu ve nitelikli bir bölge haline geldiğini ifade etti.

Manavgat şoförler odası binası yenileniyor Haberi

Manavgat şoförler odası binası yenileniyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Şoförler Odası hizmet binası yeni hizmet binası yapılmak üzere yıkıldı. 

İlçeye ve şoför esnafına yakışır bir hizmet binası yaptırmak istediklerini belirten Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, "Göreve geldiğimiz zaman bina içerisinde tadilat yaptırmak istedik. Bu tadilatın yapılabilmesi için ilk etapta laboratuvarda ölçümünü yaptırdık. Maalesef binamızın çürük olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile irtibat kurarak, yazışmalarımızı başlattık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ölçümlerinde de sonuç aynı geldi. Hemen kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldık. Binamızın çürük olması bir facia riski de taşıyordu. Acilen eylem planı yaptık ve yıkım işi gerçekleşti" dedi. 


Belediyeden onaydan geçtikten sonra yeni bina için bankalarla görüşerek kredi başvurusunda bulunacaklarını da sözlerine ekleyen Şafak, "Yeni bina taban inşaatı 150 metrekare ve 5 katlı...