24 / 04 / 2024

Manavgat şoförler odası binası yenileniyor!

Manavgat şoförler odası binası yenileniyor!

Antalya ' nın Manavgat ilçesinde Şoförler Odası hizmet binası yeni hizmet binası yapılmak üzere yıkıldı. Yeni bina taban inşaatı 150 metrekare ve 5 katlı olacak...



Antalya'nın Manavgat ilçesinde Şoförler Odası hizmet binası yeni hizmet binası yapılmak üzere yıkıldı. 

İlçeye ve şoför esnafına yakışır bir hizmet binası yaptırmak istediklerini belirten Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, "Göreve geldiğimiz zaman bina içerisinde tadilat yaptırmak istedik. Bu tadilatın yapılabilmesi için ilk etapta laboratuvarda ölçümünü yaptırdık. Maalesef binamızın çürük olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile irtibat kurarak, yazışmalarımızı başlattık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ölçümlerinde de sonuç aynı geldi. Hemen kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldık. Binamızın çürük olması bir facia riski de taşıyordu. Acilen eylem planı yaptık ve yıkım işi gerçekleşti" dedi. 


Belediyeden onaydan geçtikten sonra yeni bina için bankalarla görüşerek kredi başvurusunda bulunacaklarını da sözlerine ekleyen Şafak, "Yeni bina taban inşaatı 150 metrekare ve 5 katlı olacak. Binada engellilere yönelik tuvalet, asansör de bulunacak. Konferans salonun da olacağı binada her şey düşünüldü" şeklinde konuştu.


Antalya Hilal Gazetesi 




Geri Dön