19 / 04 / 2024

manisa arsa kavgası

manisa arsa kavgası

Manisa'nın Soma ilçesinde husumetli iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 6 kişi ise yaralandı.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Ankara ve Manisa'da daha satılık 11 gayrimenkul!

Ankara ve Manisa'da yer alan 10 iş yeri ile 1 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 9 Şubat ve 22 Şubat'ta yapılacak.

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Şehzadeler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Soma Belediyesi KDV'den muaf arsa, iş yeri ve arazi satacak!

Manisa İli Soma Belediye Başkanlığı, Manisa Soma'da yer alan arsa, iş yeri ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf.

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde KDV'den muaf 5 arsa ve arazi satılacak!

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 17 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

manisa arsa kavgası Haberi

manisa arsa kavgası

Manisa'nın Soma ilçesine bağlı Kayrakaltı Mahallesi'nden yaşayan İ.P. (37) ile husumetli olan E.Y. (53) arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle kavga çıktı.

Tartışmanın, taş ve sopanın kullanıldığı kavgaya dönüşmesi üzerine İ.P. yanındaki av tüfeğiyle kalabalığa ateş açtı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; açılan ateş sonucu E.Y (53), H.Y. (23), K.Y. (76), E.Y. (24), E.Y. (67), T.Y. (29), C.Y. (1994), E.Y. (47) açılan ateş sonucu yaralandı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan 53 yaşındaki E.Y. ile 29 yaşındaki T.Y. hayatını kaybetti.

Diğer 6 kişinin hastanede tedavisinin sürdüğü, bir kişinin durumunun da ciddiyetini koruduğu ortaya çıktı.

Jandarma, İ.P.'yi suç aleti av tüfeğiyle yakaladı.

Batman'da arazi kavgası: 1...