28 / 03 / 2024

Manisa Avşar düğün salonu

Manisa Avşar düğün salonu

Turgutlu ilçesi Avşar Mahallesi sakinleri sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabileceği, modern standartlarda düğün salonuna kavuşuyor.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

Hülya Avşar yaz aylarını Ayvalık’taki evinde geçirecek!

Geçtiğimiz gün İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’ta bulunan evinde geçireceğini, gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi. 

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalleye dönüşüm müjdesi!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hülya Avşar’ın hayalleri suya düştü! Ayvalık Çiçek Adası’na rekor fiyat!

Hülya Avşar’ın almak istediği Ayvalık’ta bulunan Çicek Adası’na 135 milyon TL istendi. Avşar tamamen hayalinden vazgeçti.

Peruklu hırsız, Hülya Avşar'ın evini de soymuş!

Kütahya´nın yanı sıra birçok ilde kendisini işçi, inşaat ustası, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak girdiği evlerden hırsızlık yaptığı belirlenen Zelkif Bay, Hülya Avşar'ın da evini soymuş...

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Kentsel dönüşümde başarının anahtarı nedir?

THBB Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Seminer” düzenledi. THBB KGS İktisadi İşletmesi Direktörü Uçar, kentsel dönüşüm çalışmalarında kaliteli hazır betonun kullanılması ve doğru beton uygulamaları olası bir depremde birçok hayat kurtaracağını söyledi...

Tarihi Kemeraltı Çarşısı TARKEM ile dönüşecek!

İzmirli 116 iş insanı tarafından hayata geçirilen TARKEM, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı eski günlerine dönüştürecek. Projenin fikir babası Uğur Yüce, şehrin kaderini değiştirecek TARKEM projesinin detaylarını paylaştı.

Manisa Avşar düğün salonu Haberi

Manisa Avşar düğün salonu


Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaçları noktasında gerekli olan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Avşar Mahallesine de modern bir düğün salonu kazandırılıyor. 750 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak salonun çevre duvarlarının yapımı tamamlandı. Çalışmaların son durumunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar da yerinde inceledi. Avşar düğün salonunun fiziki binasına yapılacak bazı dokunuşların kaldığı ve ardından çevre düzenlemesinin de yapılarak, mahalle sakinlerinin kullanımına sunulacağı belirtildi.




Manisa Büyükşehir...