29 / 03 / 2024

manisa kensel dönüşüm

manisa kensel dönüşüm

Manisa’nın yönünü geliştirecek projeleri kovaladıklarını söyleyen Baybatur, “Sabuncubeli Tüneli bizim için prestijli bir projedir. İzmir-İstanbul otobanı projemiz var. Hızlı tren projemiz var. Bunlar Manisa’yı direk ilgilendiren projelerdir” dedi.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Manisa Şehzadeler'deki 2 bin 300 konutluk dönüşüm başladı!

Manisa Şehzadeler'de 365 dönümdeki 2 bin 300 konutu kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 605 konut ve 54 ticari alan inşaatı için çalışmalar başladı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalleye dönüşüm müjdesi!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün önemi arttı!

Elazığ, Malatya ve Manisa’daki depremlerin ardından kentsel dönüşümün önemi oldukça arttı. Kentsel dönüşüm doğru kararla sağlıklı bir şekilde yapılabilirse sorunların büyük bir bölümü ortadan kalkacak.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi hizmete açıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi de hizmete açıldı.

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

manisa kensel dönüşüm Haberi

manisa kensel dönüşüm

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ konusunda yol aldığını, Şehzadelerin de bu konuda adım attığını belirtti. AK Parti olarak Manisa’nın yönünü geliştirecek projeleri kovaladıklarını söyleyen Baybatur, “Sabuncubeli Tüneli bizim için prestijli bir projedir. İzmir-İstanbul otobanı projemiz var. Hızlı tren projemiz var. Bunlar Manisa’yı direk ilgilendiren projelerdir” dedi.


AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa’nın önemli projelerle adından söz ettirdiğini söyledi. Baybatur, gündemi ilişkin Yeni Manisa Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.  Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin Akgedik’teki TOKİ konutları için görevi gelir gelmez çalıştığını ifade eden Baybatur, “5 bin 500 konutluk yeni bir şehir kuruluyor. TOKİ bu konuda emsal göstereceği bir çalışma yapıyor. TOKİ Başkanı Manisa’ya büyük bir gayret gösteriyor. Başta Recai Berber olmak üzere bütün vekillerimiz bu konuda gayret...