18 / 04 / 2024

Manisa Laleli\'deki Atatürk Gençlik Merkezi

Manisa Laleli\'deki Atatürk Gençlik Merkezi

Manisa Laleli'de inşa edilen Atatürk Gençlik Merkezi hizmete açıldı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

THK'nın Laleli’deki oteli satılacak mı? 

Atatürk’ün THK’ya armağanı olan İstanbul Laleli'deki tarihi otel satılmak mı isteniyor? İşte o otelle ilgili ayrıntılar...

Atatürk Orman Çiftliği'nin plan değişikliklerinde son durum ne?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından mahkemeye taşınan Yenimahalle’deki Atatürk Orman Çiftliği Macun Mahallesi'ne ilişkin plan değişikliğinin iptaline karar verildi.

Denizli'deki Atatürk Konağı restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 700 yıllık Germiyanoğulları Hamamı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde konakladığı ev için yürüttüğü restore çalışmalarında sona geldi. 

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Edirne'deki Atatürk Kültür Merkezi yükseliyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Tamamlandığında 750 kişilik kapasiteye sahip olacak merkez bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Atatürk Kültür Merkezi iki yılda açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin temelini atarken, “İstanbul Atatürk Kültür Merkezi milletin değerleriyle, inancıyla, insanımızın tarihi ve kültürüyle kavgalı jakoben zihniyete karşı dikilmiş bir zafer anıtı olacaktır” diye konuştu.

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Atatürk Spor Salonu için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun açılışı için geri sayım başladı.

Manisa Atatürk Evi restore edilecek!

Jeopark Belediyeler Birliği ile Salihli Belediyesi arasında, tarihi tescilli Atatürk Evi’nin restorasyonu için protokol imzalandı.

Manisa Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında sona yaklaşıldı.

Manisa Laleli\'deki Atatürk Gençlik Merkezi Haberi

Manisa Laleli\'deki Atatürk Gençlik Merkezi


Manisa Belediyesi Laleli'deki Atatürk Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı. 2 bin 980 metrekarelik alan üzerine inşa edilen kültür merkezinde spor salonu, sergi holleri, yönetim binası, toplantı odası ve dans salonu...