19 / 04 / 2024

manisa mehmetçik parkı

manisa mehmetçik parkı

Manisa Salihli Belediye Meclisi’ nin aralık ayı olağan toplantısında Manisa' nın Salihli ilçesindeki Kenan Evren Parkı’ nın isminin " Mehmetçik Parkı " olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı...

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Zöhre Mehmetçik evini ÇYDD'ye bağışladı!

Manisa'da yaşayan Zöhre Mehmetçik, 120 metrekarelik 3+1 dairesini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamaya karar verdi. 

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

Antalya Kırcami planı askıya çıktı!

Antalya'nın Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahallelerini kapsayan Kırcami planlamasının kuzey bölümü parselasyonu askıya çıktı.

Serdar Gökhan mezar yeri için daire parası ödedi!

‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken oyuncu Serdar Gökhan'ın 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

TOKİ'nin inşa ettiği kulekollar Mehmetçik'e zırh oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Gaziantep-Kilis sınır hattında inşa ettiği 22 kulekol, terör örgütlerinin saldırılarına geçit vermiyor.

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

manisa mehmetçik parkı Haberi

manisa mehmetçik parkı

Salihli Belediye Meclisi’nin aralık ayı olağan toplantısında, Salihli Halk Dayanışması Platformu üyelerinin, Kenan Evren Parkı’nın isminin "Gezi Parkı" şeklinde değiştirilmesine ilişkin başvurusu görüşülerek karara bağlandı.


Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, 5393 sayılı Belediye Kanununun 81. maddesine göre cadde, sokak, park, tesis ve benzerlerine ad verilmesi gibi kararlarda belediye meclisinin üye tam sayısının salt çoğunluğunun, bunların değiştirilmesi konusundaki kararlarda ise meclis üye tam sayısının üçte iki çoğunluğunun kararının arandığını anlattı, kararların mülki idare amirinin onayı ile yürürlüğe gireceğine işaret etti.


Okay’ın konuşmasının ardından AK Parti, CHP ve MHP grup sözcülerinin önerisi ile Kenan Evren Parkı'nın isminin Mehmetçik Parkı şeklinde değiştirilmesi istendi. Oylama sonucu 25 meclis üyesinin tamamı parkın isminin Mehmetçik Parkı şeklinde değiştirilmesi yönünde oy kullandı.


Salihli Halk Dayanışması Platformu Sözcüsü Turgut...