16 / 04 / 2024

Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi son durum

Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi son durum

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesini 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Şehzadeler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Adra GYO Manisa projesi resmen başlıyor! Şehzadeler'e 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Manisa projesi resmen başlıyor. Adra GYO Manisa projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan bulunuyor.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Manisa projesi için start verdi. Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Milli Emlak'tan Manisa'da arsa karşılığı ihalesi!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Manisa Şehzadeler TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da netleşmeye başladı. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Şehzadeler TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Şehzadeler 2022 ucuz konut projesi...

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Şehzadeler'deki 2 bin 300 konutluk dönüşüm başladı!

Manisa Şehzadeler'de 365 dönümdeki 2 bin 300 konutu kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 605 konut ve 54 ticari alan inşaatı için çalışmalar başladı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Manisa Şehzadeler projesiyle 547 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 547 konut yer alıyor.

Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi son durum Haberi

Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi son durum

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi projesi için start verdi. Manisalıların yüzünü güldüren Şehzadeler Millet Bahçesi projesinin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/743166 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Manisa İli Şehzadeler İlçesi İshak Çelebi ve Adakale Mahalleleri (Ulucami ve Çevresi) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı  ...