28 / 03 / 2024

Manisa Selvilitepe yol yenileme

Manisa Selvilitepe yol yenileme

Selvilitepe Mahallesi'nin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda mahallenin yoğun kullanım alanlarından olan Irmak, Önder ve Bayar Sokak'ı sil baştan yeniliyor.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Manisa Sabuncu Sokak yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Manisa yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Manisa 7 Eylül Caddesi'ne modern dokunuş!

İl genelinde başlattığı hizmetlerle Manisa’nın çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da 7 Eylül Caddesi’nde yol ve kaldırım düzenlemesine başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından 7 Eylül Caddesi modern bir görünüme kavuşacak.

Manisa Kırkağaç'taki yol çalışmaları tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Küçükyaya ile Siledik Mahalleleri arasındaki 4 kilometrelik yolda asfalt çalışması başlattı.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

Manisa Selendi'ye yeni yol!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’de Cirit sahası yolunda düzeltme, temel ve bakım onarım çalışması gerçekleştirecek. Mevcut yolun çok kötü durumda olduğunu belirten Selendili vatandaşlar yapılacak çalışma ile ulaşımın kolaylaşacağını belirtti.

Manisa Selendi'nin yolları onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Kazıklı Mahallesi Tüller ve Havanoğlu bağlılarında yol bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalardan memnun kalan mahalle halkı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Ahmet Arslan: Manisa'da 375 kilometre yol yaptık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sadece Manisa’yı dikkate alırsanız 80 yılda 76 kilometre bölünmüş yol yapılmışken AK Parti döneminde 375 kilometre yapmış durumdayız. 70 kilometre sıcak asfaltı 350 kilometreye çıkartarak 5 kat artırmış durumdayız" dedi.

Manisa Selvilitepe yol yenileme Haberi

Manisa Selvilitepe yol yenileme


Selvilitepe Mahallesi'nin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda mahallenin yoğun kullanım alanlarından olan Irmak, Önder ve Bayar Sokak'ı sil baştan yeniliyor.


Selvilitepe Mahallesi ziyaretinde Belediye Başkanı Turgay Şirin'e Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ve Mahalle Muhtarı Sait Kaya eşlik etti. Mahallenin yol sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını söyleyen Başkan Şirin, "Irmak Sokak ile Önder ve Bayar Sokaklar'da başlattığımız çalışmaları yerinde görmek istedik. Burası mahallenin ana arter görevinde olan, okul yolu olan önemli bir bölge. Özellikle Irmak Sokak, çok yoğun kullanımı olmasınının yanı sıra bozuk ve kullanışıma elverişsiz bir yoldu. Bizler de mahalle sakinlerimizin talebi ve Fen İşleri Müdürlüğümüz'ün tespitleri neticesinde çalışmalara başladık. Bu konuda muhtarımızla da istişare ettik. Yolu sil baştan kaldırdık, kaldırım ve parke taşı...