25 / 04 / 2024

manisa volkswagen fabrikası

manisa volkswagen fabrikası

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Alman otomotiv devi Volkswagen'den üretimi durdurma kararı!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, Çin'de Kovid-19 vakalarındaki artış ve kısıtlamalar nedeniyle Chengdu kentindeki fabrikasında üretimi durdurma kararı aldı.

Almanlardan Volkswagen'e o ülkedeki fabrikanı kapat çağrısı! İşte gerekçesi

Almanya'da çelik işçilerinin örgütlü olduğu IG Metall Sendikası Başkanı Jörg Hofmann, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ne yönelik insan hakları ihlali iddiaları nedeniyle Alman otomotiv üreticisi Volkswagen’e bölgedeki fabrikasını kapatması çağrısı yaptı.

Volkswagen'in tedarik sorunu gitgide büyüyor! Slovakya'daki üretim askıya alındı!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, yaşanan tedarik sorunları nedeniyle en büyük Volkswagen fabrikasında üretime ara vereceğini duyurdu.

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Volkswagen’in fabrika kararı bu ilçeyi çok üzdü!

Alman devi Volkswagen'in Manisa’da yapmayı planladığı fabrikayı ertelemesi şehirde hayal kırıklığına sebep oldu. 4 bin kişiye istihdam sağlaması öngörülen fabrikanın yapılma planının şimdilik askıya alınmasından sonra bölgedeki gayrimenkul fiyatlarında düşüş yaşanması bekleniyor. 

Volkswagen’in Manisa yatırımı konut fiyatlarını katlayacak!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, Manisa’da Volkswagen’in 1.3 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştireceği fabrikanın  mevcut gayrimenkul fiyatlarını katlayacağını söyledi...

Volkswagen Manisa’ya yatırım kararı aldı!

Remax 7Tepe’den Mert Başaran Volkswagen’in Manisa’daki yatırım kararını yorumladı. Peki Volkswagen’in yatırım kararını nasıl okumak lazım?

Manisa’da gözler konut fiyatlarında!

Volkswagen Manisa'ya yatırım yapmak için çalışmalara başladı. Bölgede gözler konut fiyatlarına çevrildi.

Manisa'da Volkswagen heyecanı: Bir daire için 40 kişi arıyor!

Volkswagen’in dev fabrika yatırımı bölgede heyecana yol açtı. İşsize iyi bir iş, çalışana ise daha dolgun bir maaş hayali kurdurmaya başlayan fabrikanın temelleri atılmadan gayrimenkul piyasası da hareket kazandı.

Volkswagen'e Alsancak'ta 10 dönüm arazi!

Volkswagen’in, Manisa'da 943.5 milyon lira sermayeli "Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ" unvanlı kurduğu şirket, Türkiye’de kurulacak yeni fabrika için yürütülen müzakereleri ve hazırlıkları bir kez daha gündeme getirdi...

Volkswagen, yeni fabrika yatırımı için Manisa'da arazi bakıyor!

Alman otomobil devi Volkswagen yetkilileri Manisa OSB ve çevresinde arazi işlemleri için sahaya indi.

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

manisa volkswagen fabrikası Haberi

manisa volkswagen fabrikası

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını katıldığı bir televizyon programında açıkladı. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Pekcan, "Volkswagen'in yeni üretim otomobili için Türkiye için olumlu bakılıyor. Alman bakanlarımızla da konuştuk. Bu tarz açıklamalarda bulundular. Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli ancak o konu Bakanımız Varank'ın çalışma alanı tabii" diye konuştu. 

Pekcan programda diğer sektörlerle ilgili şunları söyledi: "Öncelikle tekstil, hazır giyim mobilya, otomotiv ve doğal taş var. Küçük küçük çok şirket var. 2000 mobilyacı var, tek tek muhattap olamayız dedi. Biz de onunla ilgili çalışma yapacağız. Uluslararası pazarlarda birbirimizin rakibi olmayacağız. Bir bütün olacağız. ABD ile ticaretimiz 20 milyar dolar. 8.3 milyar ihracat, onlarda 10 milyar dolar ihracat görünüyor. Bazı rakamlar farklı...