29 / 03 / 2024

Manzara Adaların ne kadarı satıldı

Manzara Adaların ne kadarı satıldı

İş GYO'nun Kartal'da hayata geçirdiği ve üçü konut, ikisi ofis olmak üzere 5 bloktan oluşan Manzara Adalar Projesi'nde satış oranları yüzde 60 oldu.

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan 38 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu. Peki Kartal Manzara Adalar projesindeki 38 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İş GYO Manzara Adalar'daki 65 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesindeki 65 adet gayrimenkulün toplam değeri 136 milyon 771 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 154 milyon 33 bin 880 TL olarak belirlendi. 

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

İş GYO Kartal Manzara Adalar değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi, 10047 adada yer alan Kartal Manzara Adalar'ın değerleme raporunu yayınladı...

Manzara Adalar'ın gelirin tamamı İş GYO'ya ait olacak!

Manzara Adalar konut satışlarından elde edilen gelirin tamamı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait olacak. Şirket konuyla ilgili tüm detayları KAP'ta yayınladı...

Kartal Manzara Adalar 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Kartal İlçesi'nde bulunan Kartal Manzara Adalar'ın 2018 yıl sonu değerleme raporu İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yayınlandı...

Manzara Adalar Anneler Günü kampanyası 2018!

Manzara Adalar Anneler Günü kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Projeden 1-13 Mayıs tarihleri arasında ev alanlara Paşabahçe Mağazaları'nda 2 bin TL değerinde hediye çeki veriliyor. 

Kartal Manzara Adalar'ın 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO Kartal Manzara Adalar'ın 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Manzara Adalar'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kartal Yukarı Mahallesi'nde inşa edilen Manzara Adalar projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Manzara Adalar'ın yüzde 50'den fazlası satıldı!

İş GYO’nun Manzara Adalar projesinin yüzde 50’den fazlası satıldı. Anadolu yakasındaki ulaşım yatırımları ve ödeme modellerinin bu ilgide etkisi büyük.

Önüm arkam sağım solum Manzara Adalar!

"Önüm arkam sağım solum Manzara Adalar" sloganıyla tanıtılan Manzara Adalar Kartal'da 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 313 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün!

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa edilen projede konutların alanları 62 ile 291 metrekare arasında değişiyor.

Manzara Adaların ne kadarı satıldı Haberi

Manzara Adaların ne kadarı satıldı

Değişimin mimarı İş GYO tarafından inşa edilen ve 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlardan oluşan Manzara Adalar projesinde 1+0 ünitelerin satışı tamamlandı ve toplamda satılan ünitelerin oranı yüzde 60'a ulaştı.

Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alan Manzara Adalar projesi, prestijli ödüllere sahip olan dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı. 36.724 m2 arsa üzerinde hayata geçirilen proje 640 milyon TL proje değerine sahip.


Lokasyon itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra, sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesinde yeşillikler içinde tasarlanmış Manzara Adalar'ın 2018 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Çok kullanımlı ve akıllı proje

Manzara Adalar,  kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları,...