29 / 03 / 2024

marafil adana kira kontratı feshi

marafil adana kira kontratı feshi

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş., Adana'da bulunan iplik tesisi ve müştemilatını kiracı olarak kullanmakta olan Marafil Tekstil adlı firmanın kira kontratını feshetmek için başvurduğunu açıkladı...

Organize Sanayi Bölgeleri senelik ortalama kira artış oranı yüzde 111’e fırladı!

Adana, yıllık kira artış oranları açısından yüzde 189'luk bir artışla ilk sırada yer alırken, İzmir yüzde 176'lık artış oranıyla ikinci sırayı aldı. Manisa ise yüzde 175'lik bir artış oranıyla üçüncü sırada yer aldı.

Bakanlığa ait binaların tahsil edilemeyen kira gelirleri TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Bakanlığa ait binaların yenileme işlemlerine ve tahsil edilemeyen kira gelirlerine ilişkin soru önergesi verdi. 

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

Adana'da kirasını ödeyemeyen aileye yardım eli uzatıldı!

Adana'da yaşamını sürdüğü evin kira bedellerini yatıramayan 4 çocuklu aileye yardım edildi...

Burhanettin Bulut'tan esnafa kira yardımı açıklaması!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kovid-19 salgını sürecinde iş yerleri kapanan eğlence sektörü çalışanları ve müzisyenlerle buluştu. AÇEYDER Başkanı Feridun Özkan, sorunlarını anlattı. Bulut, "Esnafa sağlanan kira yardımı yeterli değil" dedi.

Adana Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı talebi!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede alışverişe kapatılan Adana’daki Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı yapılmasını talep etti.

Adana’da konut fiyatı 260 bin TL, geri dönüş süresi 19 yıl!

Adana’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0,12 oranında değer kaybetti. İl genelinde ortalama konut fiyatı 260 bin TL olarak belirlenirken, kiralık konutların birim metrekare kira değerinin 7,89 TL olduğu açıklandı...

Ata GYO'dan kira açıklaması!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli, Ordu, Giresun, Adana ve Kırklareli'de yer alan gayrimenkullerinin kira bedellerini belirledi ve kira süresini uzattı...

Ata GYO döviz bazlı kira sözleşmelerini TL'ye çevirdi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Giresun'daki Burger King, Adana'daki Popeyes ve Burger King, Kocaeli'deki Burger King, İstanbul'daki Burger King'in kira sözleşmelerini TL'ye çevirdi...

Adana'da apartman yöneticisine kızan apartman görevlisi evi yaktı!

Adana’da başka işte de çalıştığı için oturduğu kapıcı dairesi için kira isteyen apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evi benzin dökerek ateşe verdi.

Adana'da gayrimenkul fiyatları tavan yaptı!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, Suriyeli mülteciler ve kredi oranlarının yüksek olması nedeniyle gayrimenkul fiyatlarının tavan yaptığını açıkladı. Uçar, kira ödemelerinin yıllık alınması nedeniyle birçok dairenin boş kaldığını söyledi.

Adana'da kirasını ödemeyen kiracıya ev sahibinden infaz!

Adana'da bir süredir kira veremeyen Akif T., alkol alıp ev sahibinin aracını tekmeleyince ikili arasında tartışma çıktı. Ev sahibi, T.'yi 10 el ateş ederek öldürdü.

Arsa eksikliği Adana'da konut fiyatlarını artırıyor!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülku Uçar, kentte konut ve kira fiyatlarının sürekli bir yükseliş içinde olduğunu söyledi. Uçar, bu durumun arsa eksikliğinden kaynaklandığını belirtti.

marafil adana kira kontratı feshi Haberi

marafil adana kira kontratı feshi


Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin Adana'da bulunan iplik tesisi ve müştemilatını kiracı olarak kullanmakta olan Marafil Tekstil adlı firma şirketimize başvurarak kira kontratının feshini talep etmiştir.  Bu konuda görüşmelere başlanmış olup, tesisin durumunun tespiti, kira sürecine ilişkin yapılması gereken ödemelerin kira sözleşmesinde belirtildiği şekilde tamamlanması ve 3. Kişiler nezdinde haklarımızın garantiye alınmasına ve firmanın şirketimize olan elektrik faturası borçlarının ödenmesine bağlı olarak kontratın feshedilebileceğini...