26 / 04 / 2024

maraş Kuzey Çevre Yolu

maraş Kuzey Çevre Yolu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kuzey Çevre Yolu’nda yol yapım ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları son sürat sürüyor.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

KKTC'den Kapalı Maraş çıkışı: 3 yılın ardından yeni bir ilk

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın yeniden yerleşime açılmasının gündeme geldiği bugünlerde KKTC'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Maraş'ın Demokrasi Caddesi ile sahil kısmının bir bölümü 8 Ekim 2020'de açılmıştı.

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kıbrıs Maraş'ta taşınmazlarla ilgili davalara vakıfların da taraf olmasının önü açıldı!

Taşınmaz Mal Komisyonu (TMK), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Maraş bölgesindeki taşınmaz bir mülke ilişkin davaya ilk defa ihtilaf yoluyla Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nin (EVKAF) taraf olmasına izin veren bir karara imza attı.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu satışa sunuyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit-Akyazı bölümü 19 Aralık'ta açılıyor!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemeler yaptı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

maraş Kuzey Çevre Yolu Haberi

maraş Kuzey Çevre Yolu


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kuzey Çevre Yolu’nda yol yapım ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Kuzey çevre yolunda birkaç noktada çalışmalar devam ederken yolun tamamı yaklaşık 30 kilometrelik bir güzergâhı kapsıyor. Şehrin en doğusu Gaziantep yolundan başlayıp Kılavuzlu mevkiinde Kayseri yoluna bağlanacak olan Kuzey Çevre Yolu şehrin doğusuyla batısını bağlayacak.


Kahramanmaraş’ın ulaşım problemlerinin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım projeleriyle 2017 yılı itibariyle önemli ölçüde azaltılacak, bir kaç noktada köprülü kavşaklar başlayacak. Kahramanmaraş’ta ulaşım önemli ölçüde rahatlamış olacak.


Kuzey Çevre Yolunda yapılan çalışmalarda bir taraftan sanat yapıları ve büz döşemeleri yapılırken, diğer taraftan zemin sağlamlaştırma çalışmaları yürütülüyor.


Yolun bir kısmında genişletme ve tesviye çalışmaları yürütülürken diğer tarafta mucur serme çalışmaları devam ediyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir...