28 / 03 / 2024

Mardan Palace haciz kararı son durum

Mardan Palace haciz kararı son durum

Son dönemde hacizlerle gündeme gelen Mardan Palace oteli için uluslararası markalardan satın alma, ortaklık ve kiralama teklifleri geldiği belirtildi. Otelin Genel Müdür Çetin Pehlivan; "Şu an şirketimiz görüşme halinde, teklifler değerlendiriliyor" dedi.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace’ın dönüşümü!

Titanic Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, görkemli açılışı ve saray konsepti ile dikkat çeken Titanic Mardan Palace’ı yeniden açmak için özenli bir hazırlık çalışması sürdürüyor...

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

Mardan Palace'a alıcı çıkmayınca, Titanic'e kiralandı!

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Titanic Otelleri, Mardan Palace'a talip oldu!

TİTANİC Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace'a talip olduklarını söyledi...

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Mardan Palace'ın satışında son durum!

Uzun zamandır satışıyla ilgili gündemden düşmeyen Mardan Palace ile ilgili Maya Holding’den açıklama geldi. Maya Holding’in, otelin satışı ile hiçbir ilgisinin olmadığı açıkladı.

Mardan Palace haciz kararı son durum Haberi

Mardan Palace haciz kararı son durum

Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, satın alma, ortaklık ve kiralama tekliflerini otel açıldığından bu yana aldıklarını belirterek, "Antalya'ya değer katacak dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var. Şu an şirketimiz görüşme halinde, teklifler değerlendiriliyor" dedi.



Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından dünyanın en lüks otellerinden biri olarak Antalya'nın Kundu bölgesinde yaklaşık 1,4 milyar dolara yaptırılan, 2009 yılındaki açılışı sonrasında da zaman zaman borç ve haciz konularıyla gündeme gelen Mardan Palace'nin Genel Müdürü Çetin Pehlivan, açıklamalarda bulundu.


Pehlivan, Türkiye'nin tanıtımında önemli rol oynayan otelin, şirket sahibi Telman İsmailov'un İstanbul mimarisine olan hayranlığı ve Türkiye aşkını ölümsüzleştirmek adına, çoğu öz sermayesi ile inşa ettirildiğini ve İsmailov'un babasının adı ile taçlandırdığı büyük bir değere sahip proje olduğu söyledi.



İsmailov'un proje...