18 / 04 / 2024

Mardan Palace satışında teklifler

Mardan Palace satışında teklifler

Son dönemde hacizlerle gündeme gelen Mardan Palace oteli için uluslararası markalardan satın alma, ortaklık ve kiralama teklifleri geldiği belirtildi. Otelin Genel Müdür Çetin Pehlivan; "Şu an şirketimiz görüşme halinde, teklifler değerlendiriliyor" dedi.

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Mardan Palace'a alıcı çıkmayınca, Titanic'e kiralandı!

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Mardan Palace'ın satışında son durum!

Uzun zamandır satışıyla ilgili gündemden düşmeyen Mardan Palace ile ilgili Maya Holding’den açıklama geldi. Maya Holding’in, otelin satışı ile hiçbir ilgisinin olmadığı açıkladı.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace Hotel'in yeni sahibi kim olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Rixos Grubu’nun Mardan Palace Hotel ile ilgilendiğini yazdı. İşte o yazı...

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Mardan Palace Hotel kapatılacak mı?

1.4 milyar dolara mal olan Antalya’daki Mardan Palace Hotel, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı oda satışlarının tamamını durdurdu.

Mardan Palace'ın satış ihalesi iptal edildi!

Türkiye ve Antalya’nın gözde otellerinden Mardan Palace’ın icra yoluyla gerçekleştirilen satış ihalesi Antalya 5. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sonucu feshedildi.

Mardan Palace’ın fesih davası 5’inci kez ertelendi!

Antalya'nın Aksu ilçesinde borçlarından dolayı icra yoluyla Halk Bankası'na satılan Mardan Palace Otel'in satış ihalesinin feshi için açılan dava, 5'inci kez ertelendi.

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

Mardan Palace Oteli satışı ihalesinin fesih davası görüldü!

Borçlarından dolayı Halk Bankasına satılan Mardan Palace Oteli'nin ihale feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.Aksu Belediyesi tarafından gönderilen en son tadilat ruhsatında taşınmazın 124 bin metrekare olduğunu kaydetti.

Mardan Palace satışında teklifler Haberi

Mardan Palace satışında teklifler

Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, satın alma, ortaklık ve kiralama tekliflerini otel açıldığından bu yana aldıklarını belirterek, "Antalya'ya değer katacak dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var. Şu an şirketimiz görüşme halinde, teklifler değerlendiriliyor" dedi.



Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından dünyanın en lüks otellerinden biri olarak Antalya'nın Kundu bölgesinde yaklaşık 1,4 milyar dolara yaptırılan, 2009 yılındaki açılışı sonrasında da zaman zaman borç ve haciz konularıyla gündeme gelen Mardan Palace'nin Genel Müdürü Çetin Pehlivan, açıklamalarda bulundu.


Pehlivan, Türkiye'nin tanıtımında önemli rol oynayan otelin, şirket sahibi Telman İsmailov'un İstanbul mimarisine olan hayranlığı ve Türkiye aşkını ölümsüzleştirmek adına, çoğu öz sermayesi ile inşa ettirildiğini ve İsmailov'un babasının adı ile taçlandırdığı büyük bir değere sahip proje olduğu söyledi.



İsmailov'un proje...