07 / 05 / 2024

Mardin kanalizasyon çalışmaları

Mardin kanalizasyon çalışmaları

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Kızıltepe ilçesine bağlı Tozan Mahallesi’nde altyapı yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik! 

Mardin'in Yeşilli ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına tepki gösteren mahalle halkı hakkında soruşturma açıldı. Yapılan soruşturmada bir kişi gözaltına alındı. 

Mardin'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mardin'in Yeşilli ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 500 evin yıkım çalışmaları başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ile Yeşilli Belediyesi'nce ortaklaşa gerçekleştirilen yerinde dönüşüm projesi başladı.

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşili ilçesini ziyaret etti.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Mardin'deki tarihi çarşılarda restorasyon çalışmaları başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki tarihi çarşıların tekrar canlandırılması amacıyla yaptığı restorasyon, yapım, onarım ve yenileme çalışmalarına tekrar başladı.

Mardin Kalesi'ndeki çalışmalar devam edecek!

Mardin'de "Kartal Yuvası" olarak da bilinen tarihi kalenin turizme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 sene önce başlatılan çalışmalar sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapımı devam eden Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Manisa'nın kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa'nın Turgutlu Mimar Sinan Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Mardin kanalizasyon çalışmaları Haberi

Mardin kanalizasyon çalışmaları

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Kızıltepe ilçesine bağlı Tozan Mahallesi’nde altyapı yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.


MARSU Genel Müdürlüğü ekipleri, Kızıltepe’de altyapı onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Tozan Mahallesi’nde yağış sonrası birikintilerin oluşması nedeniyle mahallede oluşan rahatsız edici görüntüyü gidermek için çalışma başlattı. MARSU Atıksu Daire Başkanı Hasan Sertkaya, 1800 metrelik alanda 200 mm çapında atıksu borularının döşenerek mahallenin bu sorunun giderilmiş olacağını söyledi. 


Mardin Büyükşehir...