23 / 04 / 2024

Marka 333 ne zaman teslim

Marka 333 ne zaman teslim

Toplam 333 adet daire ve ticari birimlerden oluşan proje Özdeker İnşaat imzası taşıyor. Proje İzmir İl'i Çiğli'de inşa ediliyor. Peki Marka 333 Çiğli ne zaman teslim?

Marka 333 fiyatlar!

İzmir İl'i Çiğli'de inşa edilen proje toplam 333 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Marka 333 fiyatlar kapsamında daireler 148 bin TL 'den başlıyor.

Marka 333 Çiğli Evleri fiyatları!

Toplam 333 adet daire ve ticari birimlerin yer aldığı proje Özdeker İnşaat imzası taşıyor. Marka 333 Çiğli Evleri fiyatları 148 bin TL 'den başlıyor.

Marka 333 ne zaman teslim?

Marka 333 Konutları 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki Marka 333 ne zaman teslim edilecek?

Atasun Optik'ten Babalar Günü fırsatı: Her 500 TL'ye 75 TL indirim! 

Atasun Optik, Babalar Günü kampanyasını açıkladı. Babalar Günü için 18 Haziran'a kadar seçili marka güneş gözlüklerinde her 500 TL'ye 75 TL indirim yapılıyor. İşte Atasun Optik Babalar Günü kampanyası 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fiyatları araştırılmaya devam ediyor; Fakir Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatı ne kadar oldu?  

Son dönemde oldukça popüler olan dikey şarjlı kablosuz süpürgelerin fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Dyson, Fakir, Philips, Karaca gibi pek çok marka dikey süpürge satışında birbirleriyle yarışıyor. Peki Fakir dikey şarjlı kablosuz süpürge fiyatları ne kadar?

Vivo Y35m+ fiyatını ve özellikleri şok etti! Bu fiyata herkes alır!

Vivo, akıllı telefon sektöründe adını duyurmuş güçlü bir marka olarak öne çıkıyor. Şimdi ise dikkat çekici bir yeni model olan Vivo Y35m+'ı tanıtmaya hazırlanıyor. İşte Vivo Y35m+'ın öne çıkan özellikleri ve beklenen fiyatı...

Axen'den Anneler Günü'ne özel bomba indirimler ve robot süpürgelerde çay makinesi fırsatı!

Anneler Günü kampanyası başlatan bütçe dostu marka Axen, bomba indirimler ve robot süpürge alanlara çay makinesi hediye fırsatı sunuyor. Peki, Axen'de robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Çamaşır kurutma makinesi fiyatları ne kadar, en uygun hangi marka? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Kurutma makineleri, çamaşırları kısa sürede kurutarak kullanıma hazır hale getiriyor. Özel programları sayesinde kumaş türüne uygun kurutma şekli belirlenebiliyor. Peki, en ucuz kurutma makinesi hangisi? Bosch kurutma makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yağlı radyatörler bulunduğu ortamı, nem seviyesini düşürüp havayı kurutmadan rahatça ısıtır. Peki, en çok satan yağlı radyatör marka ve modelleri hangileri? Kumtel radyatör ısıtıcı kaç TL? Yağlı petekler ne kadar? İşte yağlı radyatör markaları ve fiyatları..

Migros'ta televizyon fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Geniş ürün yelpazesi ile öne çıkan Migros, televizyon satışlarıyla da adından söz ettiriyor. Çok sayıda marka ve modeli tüketicilerle buluşturan Migros'ta hangi marka televizyonlar satılıyor, en ucuz hangisi? İşte listemiz...

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beyaz eşya pazarına yeni marka!

Beyaz eşya sektörüne yeni bir marka daha giriyor. Türkiye pazarında mobilya ve nalburiye çözümleriyle tanınan Alman markası Nisan ayında beyaz eşya ve ankastre ürünlerin lansmanını yapacak

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus AL 6103 L Ç. makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı çamaşır makineleri fiyatları araştırılıyor. Altus marka çamaşır makinesi fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus marka çamaşır makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Marka 333 ne zaman teslim Haberi

Marka 333 ne zaman teslim

Lokasyon bilgisine göre çevre yoluna, sanayi bölgelerine ve Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın mesafede bulunan proje İzmir İl'i Çiğli'de inşa ediliyor.


Sosyal seçenekleri arasında projede çocuk yüzme havuzu, bilardo, açık yüzme havuzu, masa tenisi, çoçuk oyun alanları, fitness ve airobik merkezi gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Satışları devam eden proje toplam 333 adet daire ve ticari birimlerden meydana geliyor. Proje Özdeker İnşaat imzası taşıyor.


Marka 333 Çiğli ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 148 bin TL'den başlangıç gösterdiği Marka 333 projesinde daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Adres: Uğur Mumcu Mahallesi 8790/5 Sokak No: 49 Harmandalı Çiğli – İZMİR 


Telefon: 600 6 333

www.marka333.com

Tülay...