25 / 04 / 2024

markalı gayrimenkuller

markalı gayrimenkuller

Markalı konut projelerin sunduğu avantajlara dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Atalay, Türkiye’nin markalı gayrimenkulde yolun başında olduğunu ve bu trendin hızla büyük şehirlerden küçük şehirlere doğru yayılmasının gerekliliğini vurguladı.

Markalı konut projelerinde en çok satılan daire tipi 1+1!

Rakamlar, özellikle markalı konut projelerinde en çok ayrılan ve satılan daire tipinin de 1+1 olduğunu gösteriyor. Uzmanlara göre, alıcılar açısından bu tip daireleri cazip kılan en önemli özellik, ödenen bedeli kısa sürede geri kazandırması.

Markalı konut pazarının gelişmesi konut kalitesini artırıyor!

Franke’nin Türkiye CEO’su aynı zamanda da Güneydoğu Avrupa, Kuzey Afrika, Kafkasya ve Orta Doğu Bölgesi Genel Direktörü Özgen Özkan, "Markalı konut pazarının gelişmesi Türkiye’deki konut kalitesini de yaşam kalitesini de artırıyor. "dedi.

Y kuşağı markalı mobilya tercih ediyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, Nielsen firmasına yaptırdığı araştırmalara devam ediyor. Yakın zamanda gerçekleşen araştırma sonuçlarına göre; Türkiye genelinde markalı mobilya tercih eden tüketiciler, ortalama 34 yaş ile Y kuşağında bulunuyor

Kartal markalı konut ve A sınıf ofis projelerinde öne çıkıyor!

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

İstanbul'da markalı konut fiyatları yüzde 22 arttı!

İstanbul'da markalı konut fiyatları geçen yıl ortalama yüzde 22 artarken, bu oran Sarıyer'de yüzde 40, Sultangazi'de yüzde 36, Esenler'de yüzde 33 olarak gerçekleşti.

Bomonti markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

İstanbul'un eski fabrika merkezlerinden olan Bomonti, konumu ve kolay ulaşımıyla son 5-6 yılda gayrimenkulde yoğun yatırım çekti. Markalı konut projelerin üssü haline gelen semt, beyaz yakalıların tercihlerinde ilk sıralara yükseldi.

Seçimler sonrası markalı konut projelerine ilgi arttı!

Birçok markalı konut projesini internet üstünde 3 boyutlu görüntülerle sunan 3DKonut.com’un 2015 ziyaretçi istatistikleri, seçim sonrası inşaat sektöründeki hareketliliğin potansiyel alıcılara da yansıdığını gösterdi.

İstanbul'da markalı konutta hangi bölgeler şampiyon?

EVA Gayrimenkul'un gerçekleştirdiği "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", markalı konutta son üç yılda değeri en fazla artan üç bölgenin Kemerburgaz, Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü-Gürpınar olduğunu ortaya koyuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri geçen yıl yüzde 23 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", geçen yıla kıyasla İstanbul'da markalı konut projelerinin %23 artış kaydettiğini ortaya koyuyor. Markalı konut sayısındaki artış ise %16 olarak belirleniyor.

Kartal markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

İstanbul'un genişleme bölgelerinden biri olan eskinin sayfiyesi Kartal, markalı konut projelerinin üssü haline geldi. Mesa'dan Teknik Yapı'ya, DKY'den Dap Yapı'ya kadar birçok şirketin 27 gayrimenkul projesi gelişme ve üretim aşamasında.

İstanbul’da 500 bin markalı konut inşa edildi!

Türkiye’de 2000’li yılardan başlayan markalı konut atağında İstanbul başı çekiyor. İstanbul’da bu dönemde 500 bin markalı konut inşa edildi.

MOSDER: Markalı mobilyalar tercih edilmeli!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), yeni mobilya alacak olan tüketicileri, mobilyanın sağlık yönüne vurgu yaparak uyarıyor. Mobilya alırken belirli kriterler göz önünde bulundurulmalı, markalı mobilyalar tercih edilmeli.

Markalı konut projeleri seçim sonrası kampanya paketlerini açtı!

Konut sektörünün seçim öncesinde kısa bir süre durgunluk yaşamasının ardından 1 Kasım'dan sonra sektör hareketlendi. Gayrimenkul sektörünün birçok markalı konut projesi, 1 Kasım seçimlerinden sonra kampanya paketini açtı.

markalı gayrimenkuller Haberi

markalı gayrimenkuller

Markalı konut projeleri alıcısına bir çok kolaylık sunuyor. Markalı konutların satış koşulları, yüksek kira getirisi, kullanılan ürün kalitesi alıcıyı kendisine çekiyor. Soayal olanakların da olduğu markalı konutlar yatırımcıların ve oturum amaçlı gayrimenkul almak istetenlerin ilk tercihi olmaya başladı.

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay markalı konut projelerinin alıcıya sunduğu hizmetlerin daha cazip olduğunu söyledi Atalay, "Alıcıya sunulan hizmet ayrıcalıkları, sosyal imkanlar ve daha güvenli yapıların hayata geçmesiyle birlikte gün geçtikçe markalı gayrimenkule olan ilgi hızla büyüyor. Sağladığı avantajların yanı sıra yatırımcılar tarafından da yoğun ilgi gören markalı gayrimenkuller ikinci el satışlarında da değer kaybetmiyor" dedi. 

Markalı konuta olan talebin daha da artacağını ifade eden Atalay sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Önümüzdeki dönemlerde markalı konuta olan talepte daha fazla artış yaşanacağını ve...